Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
850
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASUS DSL-AC88U Wifi Gücü
J
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Evimde yaklaşık 2 senedir asus dsl-n16 modem kullanıyorum ve açıkçası wifi gücünün düşüklüğünden ve powerline adaptörlerle uğraşmaktan yıldım.

Modem bilgisayarımın yanında, kasaya ethernet kablo ile bağlı bir şekilde (100 Mbit TTnet Vdsl2) duruyor.
Salon ile modem arasında yaklaşık 15 - 20 metre mesafe ve mutfak var.

İki gün önce akşam saatlerinde salondaki wifi hızı (TP-Link av500 powerline adaptör desteğine rağmen) 25 mbit'ten birden bire 0.3-10 mbit bölgesinde indi ve burada dalgalanmaya başladı. BU arada, salonda wifi üzerinden bağlanan cihazların internet bağlantısı tamamen koptu. Sorunun TP-Link kaynaklı olduğunu düşünerek adaptörleri söktüm ama salondaki wifi hızı 0.3-10 hattını geçmediği gibi yine buradaki cihazlar (tv, telefon ve iPad) internete hiçbir şekilde bağlanmıyorlar.

(Asus Dsl-n16'nın artık adet haline gelen kopma ve düşmelerinden hiç bahsetmiyorum.)

Dolayısıyla artık wifi konusunda sorun çıkartmayacak ve beni powerline adaptörler yahut çoklayıcılar ile uğraştırmayacak bir router aramaya başladım ve AC88U'yu gördüm.

Kullanan arkadaşlardan (ac68U kullanıcıları da benzer şeyler söyleyebilirler) wifi performansı konusunda görüş bekliyorum.
Ac88u Çok pahalı bir cihaz olduğu için öncelikle wifi sorunuma çözüm olabileceği konusunda kendimi ikna etmem gerekiyor. Zira 2.000,00 TL harcayıp salonda internetin doğru düzgün çekmediğini görmek istemem. Bu yüzden 15-20 metre, 2 adet duvar ve mutfak ekipmanlarını düşünerek ileteceğiniz tecrübelerinizi almak benim için çok önemli..

Teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.