Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
598
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Astra twintop
A
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

geçen hafta insignia test sürüşüne gittiimde galeride opel astra twintop 1.6 180 hp gördüm cosmo xenon 2009 model sıfır.aslinda boyle bir araci pek düşünmemiştim ama görünce gerçekten tip olarak çok hşuma gitti.forumda araştirdim birkaç konu dışında birşey bulamadim bu araç hakkında.fiyati 60 binlira çektiler.fakat sanirim pazarlik payi olucaktir. bu tarzda hard roof olan araçlarda kullanilan mekanizmanin ömrü ve dayanakliği nasildir sizce bu arac alinmaya degermi? birde yeni gelecek astra için roadster diye bir konu açilmiş twintop yerini alacak. bu aracin fiyati ne olur ve de dört kişlik bir cabrio gelmezmi yeni astrada da.?



G
14 yıl
Yarbay

Yeni astra'nın cabriosu'nun gelmesine daha çok var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

evet birkaç bayi ile konustum bugun daha piyasaya girmesi sürer diyorlar yeni kasanin cabriosu. son kararı yeni kasa astra ve ya bu twintop arasinda vercez artık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

aslında daha piyasaya çıkmadı ama yeni kasa astra ile twintop arasinda tercihiniz ne olurdu? ikisinin de 180 hp versiyonu. ikisi de spor ve güzel.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Yüzbaşı

61445 tl 2010 modelin liste fiyatı ,
sizin gördüğünüz araba 2009 modelmiş,
2009 model sıfırının liste fiyatı sadece 56400 civarıydı,
yani size 2009 model olan için gerçekten çok yüksek fiyat çekmişler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.