Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2842
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASTRA K Titreme Problemi
M
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba,

Konuya ilişkin aracın özellikleri şöyledir;
1.4T 150hp Excellence Benzinli Manuel
Araç daha yaklaşık 1400km'de.

Problem şöyledir: Araç rolantide çalışırken titreme yapıyor. Yan koltukta oturanlar bile hissedebiliyor. Direksiyonu tuttuğunuzda veya fren pedalına bastığınızda titresişimi daha çok hissedebiliyorsunuz.
Aracı sabah ilk çalıştırdığımda olmuyor, fakat biraz yol alınca bir kırmızı ışıkta durduğumda titremeye başladğını hissediyorum. Hararet derecesi 70'e yanaştığında ve geçtiğinde oluyor. Çünki ilk çalışmada araç o kadar sıcak olmuyor ve titreme de olmuyor. Tabi bunlar kendi gözlemlerim. Bunun dışında performasında veya vites geçişlerinde hiçbir sıkıntı yok.

Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Varsa çözüm nedir? Sıkıntı nedir? Nasıl giderilir? Servise mi götürmek lazım?

Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.



R
6 yıl
Teğmen

Bugün ben de Astra K 1.4 150 otomatik aracımda birebir aynı sorunla karşılaştım. Araç ilk çalıştığına veya yol boyunca herhangi bir titreme yok ama biraz yol alıp rölantide durunca aşırı bir titreme var. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş var mı?



E
6 yıl
Onbaşı

Arkadaşlar benim de sorunlarım titreme ile başladı. Umarım motor içinde sorun yoktur sizin. Bir an evvel servise bırakın aracı.



M
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Tekrar merhaba,

Sorunu uzun zaman önce çözdük. Ama sizlerle paylaşmayı unuttum. Aracı yetkili servisine götürdüm. Rolanti ayarında sıkıntı varmış. Bilgisayara bağlayıp yeniden ayar yaptılar. Devir baya düşüyormuş rolantide. Onu düzelttiler. 10-15 dakikalık bir işlem. Basitçe hallettiler.

Direk yetkili servise gitmenizi öneririm.



A
4 yıl
Er

Merhaba aynı sorun benim aracimda var servis çözemedi siz hangi servise gitmistiniz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.