arkadaslar herkese selam, 2008 astra enjoy sp aldim daha yeni. arabada 2 on ve 2 yan olmak uzere 4 tane airbag var, ancak perde airbaglarin cosmoda bulundugu yerlerde plastik kapaklar var. yani tesisat var mi simdi enjoyda? eger istersem yetkili opel servisinde taktirabilir miyim, oluyorsada fiyatlari ne kadardir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
sensörleri varmıdır önce ona bakmak lazım serviste ön havayastığının tanesi 1000euro civarında tamir sırasında. sonradan takılırken de yedek parça kategorsi göreceği için o fiyattan yaparlar. zaten araba tıkırdamaya müsait bence söktürüp tekrar taktırıp arabayı bozmamak gerek. tıkırtılar çekilmez olur
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.