Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
59
Cevap
2720
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASLA BAŞLAMAMANIZ GEREKEN DİZİLER
C
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

dizi önerisi yaptık, (aklıma geldikçe güncelleyeceğim elbette) bu arada görmeyenler ya da kaçıranlar için o listeyi de şuraya iliştireyim:
https://forum.donanimhaber.com/dizi-onerisi-6-yillik-tecrubelerimle--143631296

sıra geldi asla izlemeye başlamamanız gereken, birbirinden kötü dizileri sıralamaya.

yalnız arkadaşlar küçük bir uyarıda bulunayım fanboylar gelmesin buraya olur mu? gereksiz laf dalaşmaları oluyor çünkü.

biraz riskli bir işe girdik biliyorum, herkesin zevkleri vs farklı olabilir ama dostlar bu söyleyeceğim diziler yok yani beğenilecek bir tarafı yok üzgünüm.

yazı spoilerı: b*kum gibi dizi.. tüm diziler için aynı şeyi kullanmışım, üzgünüm dostlar daha fazla kötü kelime kullanmak isterdim ama terbiyemizi korumak adına susuyoruz..


THE FLASH: garip bir başlangıç yaptım, farkındayım ama ben hayatımda bu kadar kete bir dizi daha önce hiç görmemiştim. her sezon zaten işkence gibi 25 bölüm, sezon finali dışında olaylar hep aynı ( bir düşman gelir şehrin ağzına s*çar, barry allen bulamaz düşmanı, sonra düşman gelir barry allenın değer verdiği birini kaçırır. barry sonra sinirlenip düşmanı bulur. ölene kadar dayak yer, sonra arkadaşları - özellikle şirret iris- gazlar. sen yaparsın derler, barry ayağı kalkıp düşmanı içeri tıkar.) hayatımda bu kadar vasat bir dizi görmedim, 3.sezonda dedim ki bu işkenceyi neden çekiyorum kapat gitsin dedim. RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN BAŞLAMAYIN

ARROW: ilk sezonun ilk böümlerinde, dedim ki ooo coşuyoruz. oyunculuklar iyi sağlam olaylar dönüyor falan derken b*k oldu dizi. hani anlamadım da yönetmen mi değiştirdiniz siz ne yaptınız? bildiğiniz the flashla aynı seviyeye geldi. kapadık hemen diziyi. belki ilerleyen sezonlarda iyi olmuştur ama bir CW yapımının iyi olması benim gözümde artık imkansız (2016dan sonra yaptıkları her iş, her yeni sezon bana acı çektirdi. kanalı dava falan etmeyi düşünüyorum seyir zevkimin içine ettiği için.)

TEEN WOLF: forumun yaş kitlesinden bihaberim ama şu dizi ortaokul statüsünde gözümde. ben de ortaokuldayken izlerdim zaten, o yüzden bu konuda herkese sallayabilme hakkımın olduğunu düşünüyorum. yok abi bu dizi ilk 2 sezon iyi sayılabilir bir diziyken sonra b*kum gibi dizi oldu. yaşınız küçükse açın izleyin elbette ama 16 yaş ve üzeri kardeşlerime sesleniyorum, izlemeyin la bunu. yazık olum yapmayın kendinize.

SHADOWHUNTERS: ben hayatımda bu kadar kötü bir dizi hiç görmedim. hatta şimdi okudum da ben flash'ın hakkını yedim ya sanırım. BÖYLE KÖTÜ BİR DİZİ DURURKEN İLK BU DİZİYLE BAŞLASAYDIK KEŞKE. yok arkadaşlar bu diziden daha kötü bir dizi dünya üzerinde yok. konu kendi çapında iyi (biz ne fantastik eserler gördük, o yüzden konusu iyi desem o eserlere hakaret), oyuncularım b*kum gibi. zaten o başroldeki kız b*kum bile olamaz o derece kötü oyunculuğu var. itici de zaten. kötü işte ya başlamayın. bak uyarıyorum. her şey o kadar kötüydü ki 7 bölüm ancak dayanabildim. kendimden özür diliyorum bu işkenceyi kendime çektirdiğim için. bu dizinin yapımda yönetiminde emeği geçen herkesin ben taa..


MR. ROBOT: linçlenmeyeceksem iki çift lafım var. bu dizi b*kum gibi. ilk sezon hypelandık. dedik 2.sezon geliyor gümbür gümbür. hiç. her bölüm bir dizi nasıl daha çok batabilir? sizin yüzünüzden zaten bir dönem kapşon takan herkes hackerım diye dolaşıp, cmd ekranını açıp - eğeğeğeğğe bakın hackliyorum pc'yi ip adresini aldım eğeğeğeğeğe- tiplerle muhattap olduk. dedik dizi iyi ama olsun kitlesine rağmen izlenir. yok izlenmedi. 1.sezondan sonra ne yaşadınız abi? allah sizi kahretmeye ya püü size.
düzeltme: @Young Sinatra 3 ve 4. sezonların baya iyi olduğunu belirtti. ben açıkcası 2.sezondan sonra bırakmıştım. o yüzden izlemek isteyen varsa hevesini kırmayalım

PEAKY BLINDERS: niyet ettim linçlenmemeye... arkadaşlar cidden merakımdan soruyorum, bu diziyi nasıl izliyorsunuz? ben açtıktan 10 dakika sonra uyuyorum çünkü. uyku problemi çektiğim günlerde bu dizi dostumu o kadar. başka bana hiçbir katkısı olmadı. hani neyi tam olarak sevdiniz veya izlediniz? böyle ağır şeyler izlemek istiyorsanız, açın sons of anarchy en azından kaliteli bir dizi izlersiniz. yani cidden bu diziyi seven insanları anlayamıyorum. seven varsa da gelsin anlatsın derdini bakalım niye sevmiş. bence izlemeyin. piyasada bu dizinin 100 kat daha iyileri var. zamanınızı heba etmeyin böyle şeylerle


THE VAMPIRE DIARLES: ya hadi gençtik gaza geldik izledik. 4 sezon izledim ben bunu sonra yine b*k oldu. ya bu diziler neden böyle b*k yapmayı seviyor bazı şeyleri? gerçi o 4 sezon da iyi değildi. çocuktuk daha ya ortaokula gidiyordum ben bunu izlerken. düşünün o aklımla bıraktım 4 sezondan sonra. yani izlemeyin, yazık etmeyin kendinizi ya.

RIVERDALE: şu gençlik böyle şeylere prim veriyor ya çok kızıyorum size. hayır abi bende gencim, arada ben de bu tarz şeylere bakmak istiyorum. ne yapıyorum; açıp gossip girl, gilmore girls falan izliyorum bu dizi ne allah aşkına? ilk sezon bittiğinde ki yüz ifademi hatırlıyorum, oyunculukların kötülüğüne mi yanayım, senaryonun eksikliğine mi yanayım yoksa mantık hatalarına mı? izlemeyin bu diziyi. size hiçbir şey katmayacak. öyle ekrana bakacaksınız bittiğinde. başlamayın..

13 REASONS WHY: ya arkadaşlar özür dilerim ama bu harbiden kötü bir diziydi. ilk sezonun gideri vardı ama ya diğerleri? b*k gibiydi kusura bakmayın. bazı şeyleri tadında bırakmak gerek bunlar iyi etkileşim alınca bırakamadılar tabi. hiç izlemeyin ya gelin ben size daha güzel dram dizileri söyleyeyim. böyle işlere girmeyin hiç.

ELITE: kız erkek ilişkileri+flört+öpüşme+kendini ulaşılmaz sanan ama neredeyse her kıza yürüyen erkekler+yaşayan her canlı erkeğe yanaşan, öpüşen, i'm bitch i'm a boss tavırlarıyla yürüyen kızlar+okul= elit. b*k gibi dizi. yani dizide bunların öpüşmelerinden rahatsız olduk artık. okul konseptli dizi yapıyorsanız biraz frenleseydiniz ya kendinizi. izlemeyin gerek yok dostlar bana güvenin...


listeyi aklıma geldikçe güncelleyeceğim, takipte kalın olur mu?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciros -- 11 Haziran 2020; 9:55:39 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Hocam bu listeye La Casa De Papel eklemek istiyorum
Hayatımda bu kadar abartılan başka dizi görmedim
Yoruma Git
Yorumun Devamı Guest-068295B75 - 4 yıl +4
R
4 yıl
Yüzbaşı

aklımdakileri yazıya döksem tam olarak bu yazı çıkardı sanırım, peaky blinders hariç tümüne katılıyorum hocam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

beğenmene çok sevindim hocam, teşekkür ederim

peaky blinders yazmadan önce çok düşündüm, seveni çok çünkü. belki ileride bir kez daha şans verip izlerim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FriedhelmWilhelm
G
4 yıl
Yüzbaşı

Hocam bu listeye La Casa De Papel eklemek istiyorum
Hayatımda bu kadar abartılan başka dizi görmedim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hocam doğrudur, ben 2.bölümde kapatmıştım uzun süreli izlemediğim için herhalde ileri bölümlerde açılıyor diye düşünmüştüm ama açılmıyormuş..

türkiye de aldığı değeri hak etmeyen tonlarca şey var malesef..

bu arada hocam seni diğer listemde de görmüştüm, okuduğun için teşekkürler seninle zevklerimiz uyuşuyor belli ki





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciros -- 27 Mayıs 2020; 9:47:30 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kendi düşen ağlamaz
G
4 yıl
Yüzbaşı

Evet hocam dizi zevklerimiz birebir aynı
Yeni konularını takipte olacağım




Bu mesajda bahsedilenler: @kurtarvarisi
H
4 yıl
Binbaşı

tabi ki her şey zevk ve tarz meselesi ama.
bilim kurgu pek sevmediğim için 9 puanı olan mandalorian ı izledim ama hiç beğenmedim benim için 2. sınıf bir aksiyon dizisi.
pakey blinders türünün en iyilerinden biridir bence
yine aynı şekilde 13 whay reasons ilk sezonundaki senaryo kurmaca ilişkiler ağı yine türünün bence en iyilerinden belki 2. sezon için aynı şeyi söyletemeyeceğim.
yazdıkların arasında mr robot benim de başlayıp yarıda bıraktığım dizilerden biri.

belki 100 yalkın dizi bitiridim ama diğer yazdıklarını ben de izlemediğim için yorum yapamayacağım.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

benim de çok yükselip, arkadaşlarımın tam tersi hiç beğenmediği diziler var. tam tersi durumlar yaşadığım anlarda. o yüzden sizi de anlıyorum.

açıkcası ben peaky blinders'e çok yüksek beklentiyle başladım, çünkü bir kitle dizinin aşırı iyi olduğunu savunuyordu ama malesef karşılığını alamadım.

belki yüksek beklentiyle başladığım için sevmemişimidir bilmiyorum ama sons of anarchy gibi bir dizi görünce (türleri aynı diye bu örneği verdim) açıkcası pek iyi bir dizi gibi gelmedi

13 reasons why konusunda aynı fikirdeyiz ancak, 1.sezon sadece kendi sezonlarına oranla iyiydi. bu tarz ilişkili dizler için sana skins dizisini önerebilirim. ona bakarsan 13rw dizisinin karakter alt yapılarının yetersiz olduğunu göreceksin

tabi belki izlemişsindir, ona rağmen fikirlerin böyledir; saygıyla önümü iliklerim dostum, teşekkürler yazımı okuduğun için



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hdg52
K
4 yıl
Yarbay

The Mandalorianı kendi evreninindeki aksiyon yapısıyla izlemek gerek her evrenin kendine ayit işleniş mekaniği var .Uzun zamandır görmek istediğimiz Star Wars yapımıydı.Dediğiniz gibi Türü sevmiyorsanız en iyi yapım olsada ilginizi çekmeyecektir.




Bu mesajda bahsedilenler: @hdg52
M
4 yıl
Yüzbaşı

Peaky blinders mi kötü dizi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

dostum merakımdan soruyorum, sons of anarchy izledin mi?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @vlknmnkse
M
4 yıl
Yüzbaşı

Tabiki teller reis en sevdiklerim arasında bir de rossinin sahneleri



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kurtarvarisi
C
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ayneen öyle



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @vlknmnkse
Y
4 yıl
Yarbay

Mr. Robot şu dizilerin arasında olacak dizi değil. Kalanlara katılıyorum + LCDP


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

dostum ben ilk sezonu büyük bir ilgi ile takip ettim ama konuyu bir yere bağlayamadan saçmaladıkları için bırakmak durumunda kaldım. 2.sezondan sonra düzeldi mi bilmiyorum ama en son hiç tatmin olmadığımı hatırlıyorum. her şey bir yana zevk meselesi tabi ki farklı olabiliyor

okuduğun için teşekkürler



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Young Sinatra
Y
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ciros

dostum ben ilk sezonu büyük bir ilgi ile takip ettim ama konuyu bir yere bağlayamadan saçmaladıkları için bırakmak durumunda kaldım. 2.sezondan sonra düzeldi mi bilmiyorum ama en son hiç tatmin olmadığımı hatırlıyorum. her şey bir yana zevk meselesi tabi ki farklı olabiliyor

okuduğun için teşekkürler
2. sezonda düşüşe geçtiği doğru ama 3 ve 4'de yükselerek devam etti. Bazı bölümler vardı ki tv tarihinin en başarılı bölümleri arasına girer. Hiç konuşmanın geçmediği, tamamı tek çekim olan bir bölüm vardı mesela. Çok farklı bir deneyimdi. Reklam bile almamışlar o bölüme baştan sona kesintisiz izletebilmek için. Finali de oldukça iyiydi. Çoğu dizi başaramıyor iyi bir final yapmayı.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
Y
4 yıl
Binbaşı

The flashı sevmeyenin olduğu dünya bize neler yapmaz xd. Grafik açısından pek iyi olmasada hayatımda izlediğim en iyi diziydi ilk sezonu senaryo bakımından. Diğer sezonlar çöp katılıyorum



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: YKS2024Hedef1500

Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

3. ve 4. sezonu izlemediğim için bu konuya yorum yapma hakkına sahip değilim

ama izleyecekler listeme ekledim iyi gaz verdin şimdi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Young Sinatra
C
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

dostumm yapma yanarız..

ben dc fanıyım ve barry allen'ı da çok severim. çizgi romanlarını da kaçırmadan okumuşumdur. ancak bu sevgim bile bana izlettiremedi karakterden soğudum...

bu genel olarak CW'nin suçu. her süperkahraman konulu dizisi aynı çizgide ilerliyor. açıkcası ilk sezon 12 bölüm, 16 bölüm olsa hadi yine okeyim. ama kankam 24 bölüm ne allah aşkına? en fazla 7. bölümden sonra bölümü açmadan ne olacağını söyleyebiliyorum ( tüm ayrıntılarıyla söylemek istersem, mutant karekteri görmem gerekir )

eğer böyle süperkahraman dizileri seviyorsan sana daredevil ve punisherı önerebilirim. yok ben içinde bilim de olsun istiyorum diyorsan spiderman'nin animasyon serilerini izleyebilirsin. emin ol daha tatmin olursun.

ama bunlara rağmen ben flash izliyorum diyorsan, yapacak bir şey yok.. zevkler ve renkler tartışılmaz değil mi ?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ozgur1309
C
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

listeye görüşlerini ekledim dostum



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Young Sinatra