Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
4
Cevap
938
Tıklama
0
Öne Çıkarma
aşırı p2w olmayan strateji oyunu önerisi
W
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

p2w olmayan strateji oyunu nerdeyse yok ama bazıları aşırı abartıyor fazla abartmayan makul ücretlerde alım yapabildiğimiz hangi oyunu önerirsiniz?



Y
2 yıl
Binbaşı

Dediğiniz gibi p2w olmayan ücretsiz oyun yok siz eğlenmek için istiyorsunuz ankadığım kadarıyla en çok hasılat yapanlara gir (ki bunlar en çok p2w olanlar ama insanlar beğendiği için para yatırır.) sırayla indir, bu oyunların ortak özelliği alıştırma sürecinde çok bonkör olmaları sonra baktın para istiyor sil yenisine geç hem böylelikle tek bir oyunla sıkılmazsın hemde sevdiğin türün benzer tüm oyunlarını oynamış olursun. Mantıken böyle oyunlarda çok takılmanın geçerli sebebi yok. Oyun zaten güçlenmen için para istiyor sen ne kadar uğraşsanda bedava oyunda üst seviyelere çıkamazsın. Bari keyfini çıkart.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
2 yıl
Er

bende öyle bir oyun arıyorum rise of kingdom oynadım ocağıma incir ağacı dikecekti bıraktım sen bulabildin mi :)



O
3 ay
Er

Rise of Kingdoms'dan sonra en çok hit yapan strateji şehir kurma oyunu Whiteout Survival oldu. Artık pek P2W olmayan oyunlara rastlamasak da bu oyun kendi içerisinde daha tutarlı duruyor. Oyundaki hediye kodlarını kullanarak en azından ücretsiz bazı envanterlere sahip olabilirsiniz :) Linki bırakıyorum, ilgini çekerse bakabilirsin.

https://gamerpapers.com/whiteout-survival-hediye-kodu/



İ
3 ay
Yüzbaşı

Dominations diyebilirim. son zamanlarda biraz aç gözlü olmaya başladı ama emeğe dayalı bir sistemi var



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.