Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
247
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Aşırı Derecede Küfür
K
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Okul açılana kadar biraz lol oynayayım diyorum. Günde 3-4 el oynuyorum TR sunucusunda. İyi bir oyuncu değilm. Derecem gümüş 1. Genelde orman oynamakla beraber her koridorda oynuyorum. Amacım sadece vakit geçirmek. Fakat ne yazık ki her maça en az bir tane küfür eden kişi geliyor. Ağza alınmayacak derecede küfürler ediyorlar. Şikayet ettiğimizde de hiçbir şekilde ceza almıyorlar. Benim maçıma da 4 kişi gelip besliyor ama ben küfür etmiyorum. En erken ne zaman ff atabilirsek o kadar erken ff atmaya çalışıyorum.
Az önce yine bir oyundan çıktım ve ormancı botu kampladı. Ben adc oynuyordum. Ona rağmen çok fazla ölmedim ama karşımdaki Yasuo biraz kastı. Bizim ormancı ve mid de kasmasına rağmen hiçbir şekilde yardıma gelmedi. Karşı mid sürekli roam attı. Yardım istedim, gelmediler. Ben de kule altında kalıp minyon almaya çalıştım ama adamlar base kulesine kadar geldiler. Neden gelmiyorsunuz diye sorunca da ağza alınmayacak küfürler etmeye başladılar. Oyunun sonuna kadar küfür ettiler. Oyun sonu birisi ekleyip yine küfür etti ki kendisi benden fazla ölmüştü.
Sırf arkadaşlarımla da arada bir oynayabiliyorum diye bu oyunu oynuyorum ama bu tiplere gerçekten bir ceza gelmeyecek mi? Çocuk olsalar yine bir şey demeyeceğim ama 21 yaşındayım diyor sorunca.



M
3 yıl
Yüzbaşı

EUW



A
3 yıl
Yarbay

Bu oyun chat açıkken oynanmaz. Devletin el atması lazım artık yeni nesil heba oluyor. Eskiden bu kadar değildi. Ya ayarlardan sohbeti kapat ya da euw'da oyna.



P
3 yıl
Binbaşı

Ignore at



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl
Yarbay

Arkadaşlar konu yanlışlıkla tarafımca silinmiştir, başka bir yönetici arkadaşımızın ilgisi ile hatamı fark edip konuyu yeniden geri getirdim. Konu sahibi ve forum üyelerinden özür dilerim. İyi forumlar.



J
3 yıl
Yarbay

Adamlar haklı düzgün oynasaydín sovmezlerdi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Estağfurullah hocam, önemi yok. @kangroo :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.