Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14786
Cevap
359490
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (715. sayfa)
D
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Buraya yazmasam da takımı düzenli izlemeye devam ediyorum. Hocaya olan inancım hala devam ediyor. Bizim şu an en büyük problemimiz merkez orta saha. Xhaka nın sakatlanmasıyla elimizde Sambi, Partey ve Elneny kaldı. Xhaka sakatlanmadan öncede Partey sakattı. Yeni döndü. Partey'in dönmesiyle galibiyetler almaya başlamamız tesadüf değil. Partey oynadığı zaman takımın seviyesi yukarı çıkıyor. Şimdi de Xhaka sakat. Elneny bana göre yedeğin yedeği olabilecek bir isim. Son derece yetersiz. Elneny'i kadroda tutacağıma Azeez i tutmayı tercih ederdim. Sambi ise şu an ana taşıyıcı olacak seviyede değil. Yani bizim devre arası muhakkak bir merkez orta saha almamız lazım. Bruno Guimaraes e ilgimiz olduğu yazılıyordu. Olursa çok güzel olur. Orta sahalardan bu kadar konuşmuşken bu sezon olmasa bile önümüzdeki sezon Patino adını sıkça duyacağız. A takımla antrenmanlara çıkıyor şu an ama çok zor durumda kalmazsak oynamaya önümüzdeki sezon başlayacak gibi.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
3 yıl
Er

zakaria schlager



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @D.
E
3 yıl
Yüzbaşı

+brozovic



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Todo al Blanco
S
3 yıl
Teğmen

Bence takımın en büyük problemi senelerdir 'gelecek vaat eden' hiçbir gencin tutmaması. Coquelin, Walcott, Bellerin, Wilshere, Gibbs, Niles, Sanogo, Holding, Gunduzi vs. bir ton genç geldi, yıllarca denendi, şampiyonluğa oynayacak takım seviyesine gelemedi hiçbiri.

Şu anki hücum gücü Pepe, Aubameyang, Lacazette'in biri bile büyük takımlarda yedek olmaktan öteye gidemez. Şimdiki gençlerden Smith-Rowe, Saka, Martinelli, White filan da tutmayacak bence. Odegaard da bir var, bir yok. Tomiyasu tutacak gibi ancak o bölgede yıllarca Bellerin de patlama yapacak diye beklendi ancak olmadı. Tierney de Bellerin'in sol bek versiyonu. Sakatlanmaktan bir türlü form tutamıyor.

Zamanın Arsenal'i gibi her bölgeye Campbell, Vieira, Henry gibi devamlılığı olacak birer adam bulabilseler en azından Şampiyonlar Ligi yarışına girerler ancak yıllardır belli bir ilk 11 oluşturamadı takım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @D.
Y
3 yıl
Yüzbaşı

aynen katılıyorum. bizim çocukların harbi yetenegi vs falan eyv var ama bunları 11 oynatınca basarı sheapsan gelmez. önce adam gibi sağlam bi 11 kurulup aralara serpiştirilmeli. kur mesala iyi bi takım, sonra saka'yı at 11e bu halde 5 oynuyosa 15 oynar o zaman. yine en fazla para harcayan takım olmusuz aldıgımız adamları ilk kez duyan olsa şaşırmam. ben SHİTE falan allahım ... gidip kaleci aldık allahtan kurtarıyo yumurtlamaya daha baslamadı :D lakazet, obameyang, pepe falan artık bize katacakları bi şey yok, arada bi çıkıp gol atıyo obameyang diğeri hepten kayıplarda...
leicester bile bizden iyi yav




Bu mesajda bahsedilenler: @Sadece Ölüler Görür
W
3 yıl
Yarbay

3-1'lik Aston Villa galibiyetiyle Palace maçının telafisini yaptık. Belki de bu sezon izlediğim en iyi Arsenal takımıydı. İlk yarı muazzam, şahane bir futbol oynadık. Tribünler çok etkiliydi, kötü oynayan hemen hemen yok gibiydi kadroda. İkinci yarıyı kopuk kopuk izledim pek yorum yapamayacağım o yüzden ama gerçekten özellikle ilk 10 dakika çok iyi baskı, net pozisyonlar falan acayip keyif aldım maçtan. Umarım bu şekilde devam ederiz. Tavares ilk defa ilk 11 başlamasına rağmen çok etkiliydi, Emile Smith Rowe'yi zaten çok beğeniyorum geçen yıldan beri. Her maç üstüne koyarak emin adımlarla ilerliyor. Ramsdale ise gerçekten sezonun sürprizi diyebiliriz. Leno'ya alternatif olarak alınan birinden as kaleciye evrilmesi takdire şayan. Verilen parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor şu ana kadar.

Onun dışında Palace maçında da bence orta saha merkezinden dolayı hiçbir şey üretemedik. Partey ve Lokonga pasif kaldılar hücum anlamında. Kötü de bir futbol oynadık. Son dakikada 1 puanı kopardık ama o maçtan sonra bu maç gerçekten ilaç gibi olmuştur takıma. Hem oyun hem de psikolojik anlamda.

Haftaya Leicester deplasmanına gideceğiz. Zor maç olacak ama o virajı da dönebilirsek üst sıralara doğru çıkarız.



W
2 yıl
Yarbay

https://twitter.com/Arsenal/status/1454423831729344520?s=20
Muazzam bir kurtarıştı gerçekten. Tottenham maçından sonra bir de bunu yaptı Ramsdale. Sezonun en iyi iki kurtarışı resmen. İlk yarı yine çok iyi başlayıp 15 dakikada 2-0 yaptık zor deplasmanda. Ama yine de şu an ikinci yarı kritik.

Edit: Ramsdale gerçekten çıldırdı. Son zamanlarda izlediğim en iyi kaleci performansı şu dakikaya kadar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 30 Ekim 2021; 15:52:29 >

S
2 yıl
Yarbay

Öldü, bitti, düştü dediğimiz Arsenal ile über M. City arasında sadece 3 puan olması.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
2 yıl
Yarbay

Newcastle karşısında zaman zaman kalemizde pozisyon versek de çok güzel hazırlanmış iki golle net bir galibiyet almasını bildik. Özellikle Tavares'in sol kanadı adeta koridor gibi kullanması, ESR ve Saka'nın performansları maçı kazanmamızdaki en büyük etmenler oldu. Ramsdale ise yine arşivlik bir kurtarışa daha imza attı. Bu kadar az beklentiyle gelip de bu kadar çok beklentilerin üzerine çıkan bir transfer uzun zamandır görmemiştim. Yazın rakip takım taraftarlarının bile Leno varken ne gereği var bir kaleciye 30 milyon avro vermenin dediğini hatırlıyorum. Ama şu an öyle iyi oynuyor ki hem milli takımının kalesine yazılacak ilk isim oldu hem de Leno gibi birisi varken direkt olarak formayı söktü aldı.

Liverpool maçı ise oynanan son 9 maçta sadece bir iş kazası oldu bana göre. Zaten Anfield deplasmanında bu kadar formda bir Liverpool takımına karşı puan veya puanlar almak çok zordu ki ilk 40 dakikada fena da oynamamıştık. Ama ikinci yarı özellikle Klopp - Arteta olayından sonra taraftarın ateşlenmesi, ikinci yarının başından itibaren Liverpool'un baş döndüren bir hücum presi ve baskı uygulaması ve buna ek olarak Trent - Salah - Jota gibi isimlerin ekstra performanslarıyla ortaya 4-0'lık net bir mağlubiyet çıktı maalesef.

Kadromuzun genç olması çok büyük avantaj. Tavares - Lokonga - White - Gabriel - Tomiyasu - Odegaard - ESR - Martinelli ve Saka gibi geleceği çok parlak gençlerimiz var. Kadronun özellikle son 2-3 yılda Kolasinac - Koscielny - Sokratis - Xhaka gibi isimlerden bu isimlere değişimi gayet iyi oldu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl
Er

lokonga yerine zakaria gelmeli 1 tane de stoper alinabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Wallcroft
Y
2 yıl
Yüzbaşı

zakaria makaria diil ya. artık belli bi seviye adam almalı takım. bi ton eşik atlamaya aday ama atlayamayan herif var takımda. ismi tartısılmaz biri lazım zakaria bi fark yaratacak adam değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Todo al Blanco
G
2 yıl
Er

fizik teknik guc her sey var

zaten 30-40 milyona falan transfer edilir edilirse


o da pandemi falan sebebiyle

bir de rodri/partey gibi cakili orta saha degil topu tasiyabiliyor ustelik bunu defansindan zaaf vermeden yapabiliyor piyasada bu tarz adam pek yok

ndidi var, onu da kitlerler bonservisle(nijerya mentalitesinde yetismis bir siyahinij 3-4 sene sonra ne oynayacagi belli de olmaz)

bu arada partey in tam bi hayraniyim.oyun gorusu soguk kanliligi inanilmaz.sergio buskes in cikolata versiyonu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C53FF1769 -- 28 Kasım 2021; 2:47:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Younes Belhanda
Y
2 yıl
Yüzbaşı

ndidi konusunda haklısın. herif zaten yarrahimin bashi capsi ile piyasaya çıktı. ama zekerya alınacagına renato sanches gibi tempo maniac alınsa sanki arsenale daha uygun. ayrıca ben shite gibi heriflere 40 50 bayılmalarını anlayamıyorum, arkayı oldursalar zaten bi şekil ilerlicek takım




Bu mesajda bahsedilenler: @Todo al Blanco
W
2 yıl
Yarbay

Zakaria veya bir başkası da olur. Partey'i tamamlayacak adam lazım. Merkezde bir tane net bir transfere çoğu taş yerine oturur. İleri top taşıyabilen, direkt oynayabilen, oyun kurma meziyetlerine sahip birisi lazım tam o noktaya. Lokonga - Xhaka gibi isimler rotasyonda zaten idare eder her türlü.




Bu mesajda bahsedilenler: @Todo al Blanco
O
2 yıl
Yarbay

Ne olursa olsun Arsenal'ın böyle toparlanmasına sevindim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
2 yıl
Yarbay

Hayatımda izlediğim en acayip gollerden biri. 1-0 öne geçtik ESR sayesinde. Fred sağolsun.

ESR çok ezildi Dalot tarafından. Saka'nın girmesi doğru karardı. Elneny hiç iyi değil. Savunma baskı altında hata yapmaya devam ediyor. Odegaard özellikle 1-0'dan sonra golü atana kadar ortalarda yoktu. Bir de üstüne penaltı yapması tuzu biberi oldu. Laca'nın da girmesi gerekiyor artık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 3 Aralık 2021; 0:50:4 >

D
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hediye ettik maçı



W
2 yıl
Yarbay

Böyle kötü United'ı yakaladık yenemiyoruz. Savunma iki baskı yiyince hemen çözülüyor. Yediğimiz goller çok basit goller. Takım savunmasını bir türlü halledemedik. Liverpool maçı da böyleydi. İlk yarılarda başa baş hatta neredeyse üstün oynuyoruz. Ne oluyorsa 35-60 arası falan oluyor takıma. Birden gardı düşüyor. Bugün de 1-0'dan sonra resmen United'a verdik topu.

Elneny tercihini cidden çözemedim hocanın halbuki haftalardır Sambi oynuyordu iyi kötü. Hiç beğenmedim Elneny'i. Odegaard'ın yaptırdığı penaltı da onun kapatamadığı alandan geldi.

Onun dışında ESR etkisiz, Odegaard'da ortalarda gözükmeyince özellikle 1-0'dan sonra Lacazette'i epey aradık. Çok aman aman iyi oynayan yoktu takımda ama gerçekten hediye ettik maçı. Yani 1-0'dan hadi onu da geçtim 2-2'den verilecek bir maç değildi bu.

Son olarak Aubameyang gerçekten inanılmaz kötü. Zaten bu sezon toplam 4 golü var, ligde 5 maçtır golü yok. Çok net bir santrafor da lazım bu takıma böyle giderse.



A
2 yıl
Binbaşı

Abumeyang harbiden balon oğlu balon oldum olası sevmemisimdir

Su Everton maçının son saniyesinde kaçırdığını görünce daha da emin oldum yazık verilen paraya

Everton maçının son 15 dksi müthişti



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
2 yıl
Yarbay

Yazık cidden yazık. Şu rezil Everton'a 1-0'dan 2-1 maç verdik. Zaten bir kere geldik diyebiliriz golde de hiç hücum yapamadık adam akıllı, 1-0'dan sonra defansa yaslanmamız da cabası. Gray'e iki şut çektirdiler, iki gol. Partey'i son iki maçtır hiç beğenmiyorum. Nketiah halen daha yetersiz. Aubameyang'a diyecek söz kalmadı zaten iki haftadır.

Değişikliklerin de takımı resmen daha da kötüye götürdüğünü eklemeliyim. Hiç yapmasa daha iyiydi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 7 Aralık 2021; 1:8:32 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >