Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
14785
Cevap
359464
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (667. sayfa)
J
5 yıl
Yarbay

mac kafa kafaya gidiyor. az once penaltidan milijovevic yazdi





ilk yari sonucu



palace 1-0 arsenal





ayrica iwobi xhaka kanadi gozumu kanatti.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 28 Ekim 2018; 17:19:53 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yarbay

xhaka yilin golune aday bi gol atti..





1-1



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yarbay

lacazette eliyle abumeyanga asist yapti





1-2 oldu



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yarbay

J
5 yıl
Yarbay

zaha cok temiz penalti kazandi



milijovevic atti



2-2



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yarbay

BREAKING: Aaron Ramsey will leave Arsenal for free at the end of the season after the club finally told him in person why he will not be offered a new contract.

Gel evlat.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
5 yıl
Binbaşı

Xhaka, Elneny, Jenkinson kalıyor Ramsey ayrılıyor. Saçmalığa bak



F
5 yıl
Çavuş

ramsey'e neden sözleşme önerilmiyor çok merak ettim.



D
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ramsey olayı baya üzücü. 10 yıldır kulüpte olan, kaptanlık yapmış, 150+ gole etki etmiş adama bu yapılmamalıydı. Ramsey'in açıklamalarını görünce daha da üzülüyorum. 2 taraf anlaşmış. Herhangi bir sıkıntı yokken bizimkiler teklifi geri çekmiş ve sonrasında masaya başka bir teklif koymamışız. Yani Ramsey'e gitmekten başka seçenek kalmamış. Bu kontratın çekilmesiyle ilgili birçok dedikodu mevcut. Öncelikle Gazidis ayrılmadan önce bu anlaşma yapılmış. Gazidis, Milan'a gittikten sonra işin sportif yönünde yetkiler Sanllehi'e geçti. Sanllehi yapılan teklifi fazla bulup kontratı geri çekiyor. Bir başka dedikodu da Emery, Ramsey'in performansından memnun olmadığı için verilen maaşa daha iyi bir oyuncu alınabileceği için kontratın geri çekilmesini ve teklif yapılmamasını istiyor diyor. Halbuki Emery ilk geldiğinde güvenilir kaynaklardan çıkan haberlerde Ramsey'in takımın merkezinde olacağı söyleniyordu. Emery takımı Ramsey'in üzerine kuracağı yazılıyordu. Nereden bakarsan bak kulüpte kalmak isteyen önemli bir oyuncunu bu şekilde yollamak hoş değil. Hatta rezillik. Rambo'yu yollayıp yerine alacağın adamın maliyeti daha fazla olacak. Maaşı bir tarafa bonservis ödeyeceksin. Bunun yanında adamın uyup sağlayıp sağlamayacağı belli de değil. Ramsey olayında bana göre kulüp büyük hata yapıyor.

Liverpool'un Ramsey'le ilgilenmediğini dün sky yazdı. Zaten mantıklı olmazdı. Manu 2 yazdır istiyor, yüksek de maaş verirler alma ihtimalleri var. Chelsea ister mi bilmiyorum ama bana göre cuk oturur. Sarri'nin istediği tarzda bir isim. Orta sahada 20 gole katkı verecek bir adam yok Chelsea'de. Ramsey bu sorunu çözebilir. Juventus ve Milan'a da yazılıyor. Gazidis'in bahsettiğim kontratı veren isim olduğunu düşününce Milan'ın istemesi anormal değil. Lig içinde kalırsa kendisi için en uygun takım Chelsea olur ama para faktörünü göz önüne alırsa Manu yapabilir. Yurtdışı yaparsa Milan'a gider büyük ihtimalle.

Çok ayıp edildi çok. Bu adam bu şekilde kulüpten ayrılmamalıydı...



D
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bellerin, Monreal, Sokratis ve Kolasinac'ın durumu maç saatinde belli olacak. En azından Bellerin ve Monreal maçta oynayabilir umarım. Eğer bu 4 isimde oynamazsak sıkıntı büyük.

https://twitter.com/Arsenal/status/1058601165166768130



L
5 yıl
Binbaşı

J
5 yıl
Er

Arsenal bugün beraberlikten çok daha fazlasını hak ederken rakip takım 1 puanı bile hak etmemişti. Sağlık olsun ama böyle devam ederse Arsenal'ın ilk 4 yapması sürpriz olmaz.



J
5 yıl
Yüzbaşı

Çok tempolu bu sezon ki en güzel maçlardan biri oldu.Özellikle lacazatte in golü müthişti bana göre.O pozisyonda Shevchenko gibi vurdu topa.Liverpool'un bir golü verilmedi.Ama keşke o gol verilseydi bence.Bizimkiler o an uyanabilirdi.Ama kimse bilemez ne olacağını.Maçın hakkı beraberlikti.



L
5 yıl
Yarbay

kendi inter konumda demistim lucasi alan 10 yil orta saha aramaz diye arsenal aldi. Onun hatirina izliyorum maclarinizi inanilmaz bir oyuncu

Serie"a dan boyle yeteneklerin cikmasi cok guzel

Sirada barrela ve genoali christian var

bakalim bunlari da alabilecek misiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
5 yıl
Yarbay

Lucas'ın hakikaten her maçını keyifle izliyorum. Çok kalite topçuymuş.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Louis Van Gaal
D
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

In the zone.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 11 Kasım 2018; 14:10:37 >

C
5 yıl
Yüzbaşı

Kolasinac > Marcelo

Leno > De Gea



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yüzbaşı

Bugün yine zor bir galibiyet aldık.Kontra ataklarımızın hiç birini sonuçlandıramadık.Bunun üstüne ramsey ile yollar ayrılıyor haberleri çıkıyor.Bu kalitede bir orta sahayı hangi paraya nerede bulacagız acaba.



J
5 yıl
Er