Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arlo Smart Home Security
K
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Sistem Hem Wifi hemde Wire-Free dir.

Yani hem kablosuz network hemde elektrik kablosuz calisir. Pil ile cameralar calisiyor. Kendi serverina wifi olarak bagliyorsunuz. Gece gorusu, motion alert, hd kayit, bulut v.b hersey mevcut. Fakat ses aktarimi soz konusu degildir. Ayrica okudugum yorumlara gore, surekli kayit tutulmasi halinde ciddi pil tuketimi gerceklesiyormus.

Benim sorum ise su, bu tarz 3-4 camera ses de kayit yapan, wire-free yani pil yada battery ile calisan, bildiginiz bir sistem var midir ?

Var ise link verebilirmisiniz. Yada arama bosuna diyor iseniz, ev guvenligi ve bakici kapsaminda sistem tavsiyelerinizi alabilirim.


< Resime gitmek için tıklayın >
http://arlo.com/en-us/products/kit/



K
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bu sisteme ek olarak pre-order. Henuz uretilmemis Blink camera sistemi vardir. Bunun fiyati daha uygun ama yaz sonuna dogru sanirim satisa cikar. Ayni mantikla calisiyor fakat bunun pil omru ve mikrofonu var. Betalar bitsin 15 eylul gibi cikacakmis. Soylediklerini yapar ise, fiyat/performans ile bakici olayinda ust siralara rahatlikla tirmanir.

Blink Features

HD Video
Temperature Sensor
Motion Detection
Night Vision
Instant AlertsBuilt-in Microphone
Live View
Privacy Assurance
Instant On
Status Alerts
On-board USB storage
Auto arm/disarm function


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnucKleS -- 28 Haziran 2015; 22:38:33 >


Bu mesajda bahsedilenler: @KnucKleS
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.