Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
485
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: arkadaslar yeni alıcam nasıl bir sistem... (2. sayfa)
P
22 yıl
Binbaşı

valla bi yerde okumuştum ama hatırlamıyorum şimdi burdada bir arkadaş söylemişti zaten...

P4 1.5 ta ucuzlar ama çok bişi fark etmez gibi geliyor bana çünü Intel rekabet ortamından dolayı northwoodlara yüklenecek gibi geliyor e tabi buda bize yarıycak :))

yaşasın rekabet hehe :)))



F
22 yıl
Binbaşı

bulablirsen 1.4 al hem ucuz hemde 1680 e kadar o/c olabiliyor.amd al diyen arkadaşların bugünkü mimari ile kaç mhz i garanti edeceklerini öğrenebilirmiyiz?intel ile bu mimaride 3.5ghz tanıtılmıştır ve 10ghz e kadar yolu vardır.
<img src='http://kralonline.sitemynet.com/linux.gif' border=0>



C
22 yıl
Çavuş

merhaba, ben de yeni bir sistem alacagim da okuduklarim gercekten yönlendirici oluyor. p4 almaya karar verdik ddrram de sectik cunku performansi dusukte olsa (rdram e göre yani) gelecegi parlak ama asil önemli olan dogru anakarti secmek. gelecekteki sistemleri destekleyen uzun zaman degisim gerektirmeyecek kart hangisidir. mesela ddrramlerin 200 266 yaninda 333 olarak gecen farkli aktarim hizlari saglayan cesitleri var bunlari da kullanabilecegimiz, usb 2.0 sağlamali mi ya da ne bilim benzeri ıvır zıvır bi sürü sey. sonucta dogru anakart hangisidir. tabii bi de hesapli da olmali (cok mu sey istiyoruz biz kullanicilar)( cok bilgi sahibi degilim yazdiklarim duydugum seylerdir. cevaplarinizi biraz aciklamali yaparsaniz cok sevinirim. netten kaynak da gösterebilirseniz daha memnun olurum.
simdiden cok tesekkurler



P
22 yıl
Binbaşı

arkadaşım anakart markası olarak asus veya msi öneririm ben ama asus daha ağır basıyo bende bu soruyu burda sorduğumda çoğunluk asus dedi ven onlara katılıyorum..

ddr 333 destekleyen şu anda sadece sis in 645 çipi var ama intelin de çipleri çıkıcak fakat ne zaman bilemem..

bu yüzden anakart markasından önce çipe önem vermen gerekir..

illede ddr diyosan ya i845d ya sis645 yada vianın çipini alıcan oda p4x266 dıydı galiba ama yanılıyor olabilirim...

via zaten intelle arası iyi olmadığı için onu esgeçersek sis in çipinin intelin çipinden daha hızlı olduğunu söyleyebilirim ama intelinkide daha stabil ve uyumlu bir sistem çıkarıyor dolayısıyla seçim senin önce chip sonra anakart :))



C
22 yıl
Çavuş

tamam o zaman i845d aliyoruz...:)))



C
22 yıl
Çavuş

peki gigabyte ga-8irx mi yoksa asus p4b266 mı? bi de msi-6398 var :))



C
22 yıl
Çavuş

amatörlük derken fiyatı kastetmedim birincisi fiyat/performans ve ikinciside uyumluluk zira intel sürekli standart değiştiriyor. bu ileriye dönük olmamayı getiriyor.



N
22 yıl
Yüzbaşı

bence asus al hatta msi nin i845d ooanından da alabilirsin ama gigabyte artık eskisi kadar kaliteli ürünler çıkaramıyor nedense.
epoxun bu konuda bir çözümü varmı bilmem bi araştır. epoxda hayli anakart.
ama bence şunu alsan daha iyi
EPOX 8KHA+ via kt266a DDR Board
256 MB Kingston DDR 266 MHZ Bellek
AMD AthlonXP 1800
Evet gerçekten taş gibi bi sistem olur ve performans gerçekten p4den daha iyi denebilir.



X
22 yıl
Yüzbaşı

ben de senin sistemin hemen hemen aynısı var yalnız anakart intel mv850 canavar gibi ramlerini markalı al samsung gibi ayrıca rd ramler ddr lerden daha hızlı sen kimselere uyma geforce ti iyi 32 mb olan da var 112 dolara ben aldım ay bilgisayardan gpu 250mhz ddr lerde 400 mhz de çalışıyor ama en azından 17 inc ekran şart kartın çözünürlüğü ve frekansları çok iyi tavsiye ederim

xspecial



G
22 yıl
Yarbay

Selam arkadaşlar intelin fiyat indirimlerinden bahseden bendim ve 6,26 ocak tarihlerinde iki kere indirime gidecek.
Ama bize yansıması biraz zaman alır tabiiki düşüşlerin ne kadar olacağını imzamdaki fatihin yerine tıklayarak editörden kısmında okuyabilirsiniz..
intel ayrıca 1.6 ve 1.8 olmak üzere yine northwood çekirdeğine sahip işlemciler çıkaracak ama aynı hızdaki diğer p4'lerden biraz pahalı olacak..
ama ben olsam yinede amd alırım çünkü fiyatları makul power değiştirmek gerekmiyor.
2000+'dan sonraki üretimi .13 mikron olacak.vs..vs..


Fatih'in Yeri
http://www.fatihin.forumu.com



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.