Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1238
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arkadaslar Cok Acil Max 4250 TL Ye Kadar Laptop Tavsiyesi
R
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar, ASUS N550JV-CN127H marka/model laptopum sarj almiyor, sarj LED'i yaniyor laptop uzerinde fakat dolmuyor, farkli bir sarj cihaziyla denedim gene ayni sorun. Bilgisayarci bi tanidiga goturdum o da cozemedi, anakarttan olabilir dedi baska yere yonlendirdi. Ama sen gene de once bi bataryani degistir dedi. Yarin bi batarya sipariş edicem, calismazsa mecburen anakart değişimi olacak ve laptopumun garantisi bitti. Anakart içinde fiyatlar malum ortada. Sporcu besinleri ofisinde calisiyorum, web siteye bakiyorum ve satis koordinatörüyüm, kisaca en kisa sürede bir laptop almam gerekli. Fiyatlar 4250-4500 TL yi gecmemesi lazim. Lutfen buna gore yardimci olurmusunuz?
ASUS dan dilim yandi bu N550JV serisinden ama gene de asus düşünüyorum. Arkadaşlar yardımlarınızı rica ediyorum
Not: PC'de arada oyun oynuyorum, oyun performansida iyi olsun istiyorum kesinlikle bu kadar para vermisken. HDD'si de cift slotlu olursa cok iyi olur cunku elimde Samsung 850 evo var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodimus01 -- 12 Mart 2017; 21:58:12 >

N
7 yıl
Binbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.