Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
459
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Arap Irkçılığının Kanıtı. Hani ümmet? Nerede ?
G
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Anwar Gargaşh, Katar'ın, 'Türkiye ve İran'dan yardım talep etmesinin' krizde 'yeni bir trajik sayfa açabileceğini' söyledi. Gargaşh, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Katar'ı ayrıca krizi tırmandırmakla suçladı.
Gargaşh, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Kafa karıştıran, kafası karışmış kardeş ülkenin krizi tırmandırması ve iki Arap olmayan ülkeden yardım talep edip, bir tanesinden de askeri koruma istemesi, krizde yeni bir trajik ve komik sayfa açabilir."


Altini cizdigim kelimelere dikkat, Katar aralarinda kriz olmasina ragmen ''kardes'' ülke iken Türkiye ''arap olmayan'' ülke oluyor.
Ümmet, kardeslik falan filan hikaye, Türkler onlar icin daima yabanci olacak, olmayacak duaya amin demenin anlami yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ö
7 yıl
Yüzbaşı

Nasıl ülkeyiz anlamıyorum arkadaş. Kimse bizi sevmez, biz kimseyi sevmeyiz.Yıllardır modern müslüman devlet olarak çizdiğimiz imaj son 5 yılda yerle bir oldu.İşid destekçisi orta doğu ülkesi olarak görülüyoruz. Değişim şart.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.