Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1044
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aranizdan en sabirlisi bunu bir okusun
T
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

22.09.2016 da modem dahil ttnet 2 yil taahhutlu aboneligimi baslattim. 72 lira aylik + 19 lira baglanti ucreti.
24.09.2016 da ekipler tarafindan arandim hattin binaya cekildigini, daireye cekmek icin ayrica usta tutmam gerektigini soylediler, o gun interneti kullanabilir miyim diye sordugumda evet dendi ve telefonu kapadilar. Aksam bir eleman modemi teslim etti gitti.
Ustayi cagirdim o gun hatti cekti bagladi. 40tl ucret odedim.
Dsl isigi yanip sonuyordu browserda dsl baglanti hatasi uyarisi veriyor belli ariza var. Mh aradim, kullanici adi sifre hatasi var dediler verilen k.adi sifreyi girdim sonuc ayni. Yanlis giriyorsunuz dediler tekrar denedim ayni sonuc.
Ertesi gun ariza kaydi icin arandim yerel ekip tarafindan, kullanici adi sifreyi yanlis giriyosunuz demekten baska bir sey bilmeyen birine 5 dakika boyunca bu isten anlamayan biri olmadigimi soylemeye calistim. Dalga gecer gibi sifreyi 123456 girin dedi kapadi.
Daha sonra mh aradim ve hic kullanamadigim interneti tamir icin elit hizmet satin almami istediler. Direttim almadim abonelik iptali istedim 1000 kusur lira ucret cikardilar.
Kapadim sonra aradim aboneligimi iptal etmek istiyorum ceza ucreti nedir dedim sistemde ariza var dediler.
Ertesi gun aradim elit randevusu aldim bir sonraki gun 17.00 icin randevu sms i geldi.
Ertesi gun saat 15.30 da arandim, musaitsem eve geleceklerini soylediler. Ben doktorum haftaici mesaideyim o yuzden 17.00 da randevu dedim yanlisiniz var 13.30 gorunuyor (15.30da ariyor ama) randevunuz dendi. 17.00 oldugunu smsde yazdigini tekrarladim ama beyefendi 13.30 diye diretti.
Beyefendi saat 17.00 da aradi sorunun kullanici adi sifre sorunu degil sistem sorunu oldugunu soyledi ekiplerimiz calisiyor uzerinde deyip kapadi. Benim elit hizmet bedeli yalan oldu yani.
Yarim saat sonra internet geldi bu seferde port hatasi bas gosterdi. Beni arayan numarayi aradim modemi resetleyin dedi. Resetledim.
Aksam uzeri internetim baglandi ama bir sorunla.
Modemi resetleyip baglandigimda modem kendi kendine hat uzerinden k.adi ve sifreyi almis ama gelin gorun ki k.adi benim uzerime degil.
Daireme gelen hat benim hattim degil.
Kendi kullanici adi sifremi girdigimde baglanamiyorum. Reset atinca baglanabiliyorum.
Tekrar mh aradim sorunu anlattim.
Ertesi gun baglanmaya calistigimda bu sefer baska birinin hattini baglamislar, yine kendi k.adi ve sifremle giremedim.
Yine mh aradim. Ariza kaydi olusturdular. Dun eve geldigimde bir baktim bu sefer en basa donmus ve yine dsl hatasi vermeye baslamis internet.
Bugun 1.10.2016 ve ben internetten 1kb dahi kullanamadim.

Simdi ben bunlari napayim ? Elemanlari bulup dayak manyagi mi yapayim ?
Bu taahhutten cezasiz kurtulmanin yolu nedir ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
8 yıl
Yarbay

yasal olarak ilk 15 gün içerisinde sorgusuz sualsiz taahüt bozabilirsiniz ve size ne 1000 tl si,10 tl bile ceza çıkaramazlar ( modemi geri iade alırlar,emin değilim ama ilk bağlantı ücreti ve devre hazırlama ücretini ödemek zorunda kalabilirsiniz sadece..

siz BTK ya şikayet edeceğinizi söyleyin,hatta edin,durumlar değişecektir



T
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Btk ya sikayet yazacaktim ama kayit sirasinda mernis bilgileriyle eslesmiyor hatasi aliyorum.

Iptal icin bayiye mi gitmeliyim ofise mi ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
8 yıl
Yarbay

iptal için merkez telekoma gidin ve ordakilerde ceza ücreti felan derlerse btk ile tehdit edin.



N
8 yıl
Teğmen

Öncelikle geçmiş olsun. Sizin durumunuzun benzerini daha önceki yıllarda yaşamıştım. Komşunun hattıyla parelel bağlantı (hatalı kablo bağlantısı) yapılmıştı. Başka usta çağırıp hallettirmiştim.
Ama bu hafta yaşadıklarım inanılacak gibi değil. Taahhütüm bitince iptal başvurusunda bulundum. İkna kampanyası çerçevesinde aboneliğimi devam ettirdiler. ( Kısaca indirim yaptılar). Kontrol ettiğimde hızımın ve fatura turarımın taahhütümle alakası olmadığını gördüm. Aradım durumu bildirdim. Bir gün sonra sms geldi. Şikayeteniz ilgili birimlerce değerlendirilerek işleme alınmıştır şeklinde. Bem de hallettiler sanıp aradım. Cevaba inanamazsınız:
Ses kayıtlarını inceledik. Siz haklısınız. Amcak o fiyata veremeyiz. İptal ederseniz ceza ödemeyeceksiniz. Şaka mı dedim yok dedi. Haklı olduğumu ses kayıtlarında bana bu hizmetin bu paraya verileceğini belirtip onay aldınız ama dedim. Ama o kadar ucuza mümkün değil diyor koskoca! Kurumsal türktelekom. Ne yazık ki buluğunduğum yerde şu an başka internet servis sağlayıcı yok. Anlayacağınız şu aşamada sinirden kudurup ne yapacağımı düşünüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.