Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
612
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aracın önünden gelen 'tıkırtı' sesi (Videolu)
B
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sadece düşük hızlarda ve düşük devirlerde, gaza çok hafif basınca aracın sol ön tarafından (en azından sürücü koltuğundayken bana o taraftan geliyor) videoda 9-12. sn'ler arasında duyulabilecek bir tıkırtı, hırıltı sesi geliyor. Gaza biraz daha basınca ses kesiliyor. Cok düzensiz bir ses. Gaza sadece belirli bir miktar basılı tutarsam ses gelmeye devam ediyor. Gazdan ayağımı çekince ya da gaza daha fazla basınca ses kesiliyor. Videoda da sadece 3 sn kadar duyuluyor, ama normalde 7-8 sn. kadar sürüyor. Belki ayağımı sürekli aynı şekilde gazda tutsam bu süre daha da uzayabilir. Bu sesin kaynağı ne olabilir?

https://www.youtube.com/watch?v=rTql1g_aZhs





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukowski JR -- 7 Kasım 2021; 23:39:28 >

M
2 yıl
Onbaşı

Egzoz saçına filan bakın birşey gevşemiş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bana da bir şeyler gevşemiş gibi geliyor ama sadece belirli bir gaz aralığında ses yaptığı için daha başka bir şeyler olabilir mi diye merak ediyorum. Yanız -ilk mesajı da editleyeceğim şimdi- ses sol ön taraftan geliyor.



O
2 yıl
Yüzbaşı

aklıma motor kulakçığı geliyor ama emin olamadım , ses geldiğinde pedallarda titremeyi hissediyor musun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.