Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
659
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Araç Yüklüyken Çukurdan Geçince Gelen Aşırı Ses
M
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar.

2009 honda civic aracım var. Arabada tek olduğumda ya da 2 kişi falan olduğumuzda herşey normal. Ama 5 kişi varken yük artınca yani, biraz derin çukura gireyim arabadan küt diye bir ses geliyor. Sanki jantlar yere çarpıyor gibi. Lastik havası normal değerler ve aracın altı yere de değecek kadar çukurlar değil bunlar. Jant değse lastik yarılır zaten o ihtimal de yok. Çok moral bozucu olabiliyor bu ses :) İçim gidiyor.

Aynı araçtan arkadaşımda var onda da oldu bu ses farkettim. Ama daha önceden yine hondaya bindim golfe bindim böyle bir ses asla duymadım. Sizce sorun nedir?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufaner -- 6 Haziran 2015; 9:03:13 >

A
9 yıl
Yarbay

amortisör takozu



5
9 yıl
Binbaşı

Civic in kronik sorunu süspansiyon çalışma aralığı kısaymış ve arka hafif yükte bile bu sorun var eniştemde çok çözüm aradı çok servise gitti geldi en son servis yeni kasalarda bu sorun yok bundan verelim çözümü yok cevabını aldı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yarbay

benzer sesler citroen c4 lerde de geliyor. bunun için modifiye edilmiş amartisör takozları getirtiyor bazı firmalar. sizinde sorununuz benzer görünüyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
9 yıl
Yarbay

Civiclerin kronik sorunudur bu. Araç yüklüyken küt küt çarpar ses yapar. Arkadaşım bu yüzden sıfır aldığı 2012 civic'i satmıştı kısa sürede.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Koskoca honda buna çare bulamıyorsa bir daha honda almam sanırım. Böyle bir ses çok tuhaf ve kabul edilir değil bence.

Teşekkürler bu arada bilgilendirmeleriniz için.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.