Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
297
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Apple Watch 8 ve Ultra modellerinde mikrofon hatası
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Apple Watch 8 ve Ultra modellerinde mikrofon hatası



Genelde piyasaya yeni sürülen teknolojik aletlerde ilk gün hataları olması alışıldık hale geldi. iPhone 14 Pro kamera hatasının ardından şimdi de Apple Watch 8 ve Ultra modellerini etkileyen bir mikrofon hatası ortaya çıktı.



Apple Watch 8 ve Ultra mikrofon sorunu



Apple içerisinden sızdırılan yazışmalara göre Apple Watch Series 8 ve Apple Watch Ultra akıllı saat modellerini etkileyen bir mikrofon sorunu mevcut. Kullanıcılar cihazları bir müddet kullandıktan sonra donma ve hata uyarısı ortaya çıkmaya başlıyor.



Ayrıca Bkz.Apple Watch Series 8, SE ve Ultra fiyatları belli oldu



Mikrofon hatası nedeniyle Siri düzgün bir şekilde çalışmıyor ve ses kaydı yapılamıyor. Ayrıca görüşme esnasında da karşı tarafa ses problemli gidiyor. Mikrofon ile ilgili pek çok uygulamanın da durdurma hatası aldığı belirtiliyor.



İyi haber ise sorunun yazılım tabanlı olması. Apple yazışmalarında donanım ile ilgili bir bağlantının olmadığı belirtilmiş. Bu bakımdan bir yazılım güncellemesinin kısa süre içerisinde yayınlanması bekleniyor.




Kaynak:https://www.phonearena.com/news/microphone-issues-on-apple-watch_id142869

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.