Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apple TV+’ın Stephen King'in aynı isimli kitabından uyarlanan Lisey's Story dizisinden ilk fragman paylaşıldı
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Apple TV+’ın Stephen King'in aynı isimli kitabından uyarlanan Lisey's Story dizisinden ilk fragman paylaşıldı



Birçok popüler ve başarılı romana sahiplik eden ayrıca Stephen King'in bir romanı daha diziye uyarlanıyor. Lisey's Story ya da Türkçesi ile Bir Aşk Hikayesi'nin dizi uyarlamasından ilk fragman paylaşıldı.



Ayrıca Bkz.Testere serisinin yeni filmi Spiral'in "rahatsız edici" açılış sahnesi paylaşıldı



Apple TV+'ta yayınlanacak olan Lisey's Story isimli dizinin oyuncu kadrosunda Julianne Moore, Clive Owen, Joan Allen, Jennifer Jason Leigh, Sung Kang, Dane DeHaan, Ron Cephas Jones, Clark Furlong ve Jonathan Rayson gibi isimler bulunuyor.



11.22.63 ve Castle Rock dizilerinin de yapımcılığını üstlenen J.J. Abrams'ın prodüksiyon şirketi Bad Robot, bu dizinin de yapımcılığını üstleniyor. Dizinin başındaki isim ise Pablo Larraín.



Lisey's Story isimli dizinin 4 Haziran'da başlaması bekleniyor. Dizinin bahsi geçen Türkçe alyazılı fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.



 Lisey's Story Türkçe Altyazılı Fragman





Kitabın Konusu



Lisey Debusher Landon, iki yıl önce kocası Scott'ı yitirmişti. Yirmi beş yıl süren evlilikleri boyunca birbirlerine derin bir içtenlikle bağlı kalan karıkoca arasındaki bağ öylesine güçlüydü ki, birçok insan bu durumu tuhaf bulmuştu. Pek çok ödül kazanmış ünlü bir yazar olan Scott karmaşık bir adamdı. Evlenmeden önce, ilişkilerinin ilk günlerinde Lisey ondan kitapları, kan ve boollar hakkında çok şey öğrenmişti. Çok sonraları kocasına bir yandan korkudan dehşete düşürerek korkunç kâbuslar yaşatan ama bir yandan da tedavi ederek ona yeni fikirler veren gerçek dışı(!) bir yere gittiğini öğrenir. Nasıl mı? Onun ardında bıraktığı, basılmamış yazılarını düzenleyerek! Bu sıra dışı yolculukla Lisey, kocasının şimdiye kadar tanımadığı karanlık dünyasını keşfetmek zorunda kalır. 




Kaynak:https://twitter.com/AppleTV/status/1392102198256013313

 Haberi Portalda Gör

S
3 yıl
Yüzbaşı

Umarım fragmanda görüldüğü kadar gizemli ve etkileyicidir.



T
3 yıl
Teğmen

''Birçok popüler ve başarılı romana sahiplik eden ayrıca Stephen King'in bir romanı daha diziye uyarlanıyor.''
Bu nasıl bir cümledir?




H
3 yıl
Yarbay

Apple TV+ Türkiye pazarına girse artık. Netflix'den daha fazla ilgimi çekiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: HattiHitit

Apple TV+ Türkiye pazarına girse artık. Netflix'den daha fazla ilgimi çekiyor.
Elektronik cihazları gibi içerikleri de kaliteli görünüyor . Netflix son zamanlarda çok bozdu içerikler de senaryodan çok ünlü oyunculara önem verdiği için benimde hiç ilgimi çekmez oldu .
Ayrıca Apple bu filmleri hangi kameralar ile çekiyorsa görüntü renkleri , derinlikleri falan çok güzel .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.