Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
338
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apple, bileşen eksikliği nedeniyle bazı MacBook ve iPad'lerin üretimini erteledi
U
3 yıl
General
Konu Sahibi

Apple, bileşen eksikliği nedeniyle bazı MacBook ve iPad'lerin üretimini erteledi



Nikkei Asia'nın bildirdiği üzere Apple, dünya çapındaki yonga kıtlığı nedeniyle bazı iPad ve MacBook'ların üretimini ertelemek zorunda kaldı.



Ayrıca Bkz.Samsung katlanabilir tablet modeli üzerinde çalışıyor



MacBook dizüstü bilgisayarlar için şu anda bir anakart kıtlığı var ve iPad tabletlerde ise üretici, ekran ve diğer bileşenlerin eksikliğiyle karşı karşıya. Apple'ın resmi Çin web sitesi, iPad Pro ve iPad mini'nin stokta olduğunu doğruluyor. Ancak iPad ve iPad Air'de ise bekleme süresi üç haftaya kadar ulaşmış durumda.



Apple, bileşen eksikliği nedeniyle bazı MacBook ve iPad'lerin üretimini erteledi



iPhone üretimi henüz etkilenmedi



Apple, siparişlerinin bir kısmını 2021'in ilk yarısından ikinci yarısına kadar yeniden planlamak zorunda kaldı. Endüstri kaynakları, çip kıtlığının giderek daha ciddi bir sorun haline geldiğini söylüyorlar. iPhone'un üretimi henüz tehdit altında değil, ancak akıllı telefonlar için bazı bileşenlerin de sınırlı miktarlarda sağlandığına dikkat çekilmiş.



Mydrivers'ın Çin baskısına göre Apple, 13 Nisan Salı günü yeni iPad Pro tablet de dahil olmak üzere yeni ürünlerini tanıtacak.




Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/04/08/apple-macbook-and-ipad-production-may-be-delayed-over-global-chip-shortage

 Haberi Portalda Gör

E
3 yıl
Teğmen

tirilyon dolarlarlık dev kasada keş para
eee nasıl olurda böyle açığa düşer bu firma




D
3 yıl
Yarbay

yeni ipad'ler bu ay tanıtılmayacak mı ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.