Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
501
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apartmanda Cane Corsa
T
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

160m2 9. kat, Cane ler evde uyumlu bunu biliyorum , aklıma takılan asansörde inerken ara katta durması ve çocuklu bir ailenin ödünün kopması yani asansörde siyah kaplan gibi birşey, sonra bıdı bıdı edilecek eminim, bu yüzden 9 kat inip çıkmayı düşünebilirim hem bana hem ona spor olur... Evdeki eşyalara zarar veririmi kırıp dökermi bilemedim... bu arada arabam spor arkası 2 koltuk ortada konsol var bu kaplan bozması nereye oturacak aile ziyaretlerinde ( 4 kişiyiz )



R
5 yıl
Yüzbaşı

Apartmanda yaşama konusunda bir şey diyemem ancak merdiven inip-çıkmak köpekler için zararlı bir hareket diye biliyorum, tam emin olmamakla birlikte diz ve kalçada problemlere yol açıyordu sanırım ilerleyen dönemlerde...
Araba konusuna gelince, köpeğimiz 3 ay oncesine kadar arka koltukta seyahat ediyordu bizle ama simdi yerini bebegimize kaptirdi :) Ben de HB olan arabami satarak 7 kisilik bir mpv almaya karar verdim, boylece bagaj veya 3. sıra koltuk kısmında rahatça seyahat edebilecek diye dusunuyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.