Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
677
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apartmana kurulan kablonet fiber hakkında
İ
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, yakın zamanda apartmana kablonet fiber geldiği söylendi. Eskiden coax kablolarla başka bir evde kablonet kullanmıştım rezaletti.

Oyun oynamam, youtube netflix bir de uzak bağlantı vpn için kullanıyorum(işyeri). Fiber olmasının bir farkı var mıdır, bahsedilen hızları alabilir miyim?

Kopma hız düşmesi vs yaşatır mı?



A
3 yıl
Yarbay

Aynı zaten altyapı gene coax girecek dairene deneyin.



C
3 yıl
Yüzbaşı

Merhaba;

Sokağınızdaki saha dolabından binanızdaki genelde uydu dağıtım sisteminizin yakınına kadar fiber kablo ile gelip buradan coax kablo (var olan uydu TV kablonuzu kullanacaksanız ölçüm yapılıp uygun ise bu kablo kullanılabilir veya yeni bir coax kablo çekilir) ile evinize gelir. Taahhüt ettkileri hızı kablomodeme kablo ile bağlantınızda kesinlikle alırsınız ancak iş wifi' ye gelince orada birçok etken hızı etkileyecektir. Ayrıca oyun için ping değerlerinden çok şikayet eden kullanıcısı vardır.


Kolay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
3 yıl
Yarbay

Belki Gpon sistemi kurmuşlardır
Bazı yerlerde farklı sistem kuruyorlar
Kutunun içine bakıp fotoğrafını çekebililirseniz anlayabiliriz Gpon olup olmadığını



İ
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, bu apartmanda kablo tv sistemi yoktu fiber çekicez isterseniz dediler istedik. Yer altından geçirdiler apartmana da dolabı koymuşlar.
@fakasupi Bakıp ataym resmini teşekkürler.
@cemcakmak Mevcutta netspeedde sıkıntı yaşar hale geldim. Modeme 35 geliyor denmesine rağmen 2-5 alır oldum akşamları. Kanal ayarı dediler deniycem bi işe yarar mı sizce?


Kanal 11den 1e çektim şimdilik sorunumu çözmüş gibi duruyor bakalım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 10 Şubat 2021; 15:1:11 >


Bu mesajda bahsedilenler: @cemcakmak @fakasupi
U
3 yıl
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
ben şuan netflixe routingde sıkıntı yaşıyorum deneme ayını kullanırken çamur kalitesinden dolayı fark ettim. Bir arıza kaydı bıraktım çözülmedi üzerinde daha da durmadım



M
3 yıl
Yarbay

Mevcutta sol fiber yoksa, sıradan ttnet altyapılı ürünler kullanıyorsanız gozunuz kapalı geçin, sol fiber varsa uğraşmaya değmez...




Bu mesajda bahsedilenler: @infest06
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.