Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
238
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AÖF WTK'dan İşletme/YBS
T
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Dostlar selamlar, AÖF Web Tasarımı ve Kodlama mezunuyum. DGS'ye girdim. Yine AUZEF veya AÖF olacak şekilde İşletme/YBS veya başka bir lisans bölümü tercih etme düşüncem var. Bildiğim kadarıyla fark derslerini alıp 3. sınıftan başlama imkanı oluyor. Tecrübe edenler varsa fark dersleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Kaç tane, hangi dersler vs. Her bölümde eşit mi fark ders sayısı?

Teşekkür ederim.



S
4 yıl
Binbaşı

Hocam sen İTÜ BM'de değil miydin? Bırakıyor musun?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

doğru hocam. şu an bırakma gibi bi niyetim yok. hoşuma gidiyor benim aöf tahsili, ondan sormuştum :) dış ticaret mi okusam 1 sene yoksa lisansa mı tamamlasam tam karar veremedim açıkçası.




Bu mesajda bahsedilenler: @scientia
_
4 yıl
Teğmen

Hocam konuyla ilgili değil ama wtk nasıl bir bölümdür bende bu sene kayıt olmayı düşünüyorum da bilgi verebilir misiniz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
4 yıl
Binbaşı

hocam dış ticaret falan ikinci üniversite diye geçiyor sanırım. dgs ye girme hakkı veriyor di mi ikinci üniversite önlisansları? puansız alıyor ya emin olamadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.