Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
520
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AOC 24' C24G1 144Hz 1ms
Şehir : #Eskişehir
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
Monitör Türü : #LCD
S
4 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 AOC 24" C24G1 144Hz 1ms
Vatan Bilgisayar Eskişehir şubesinden geçen sene ekim ayında satın almıştım sadece Fifa oynamak için. Çok kullanılmadı 4k monitor alacağım için satıyorum. Kutusu belgeleri duruyor. Faturasını bulamadım ama detaylı arayacağım. (kredi kartı ekstremde görünüyor aldıgım tarih falan)

Eskişehir içi alıcılar tercihimdir. Sıfırı 1800 civarı gidiyor.

İlanımdaki kasa ile birlikte almak isteyen olursa hepsini 3200'e bırakırım. Öncelik eskişehir. Öğrenci arkadaşlarım almak isterse isterse arabamla taşımasına yardım da ederim. DEdigim gibi yeni sistem kuruyorm o yüzden satmak istiyorum ürünlerde sıkıntı yok.

edit: kargo ile almak istiyorsanız kargo alıcılı teklif edin lütfen. dedigim gibi oncelik eskişehir kargo muhtemelen çok çıkabilir.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

C
4 yıl
Er

Merhaba hocam hayırlı satışlar bu monitörün bazılarında ışık sızması oluyor aynısı arkadaşımda var garantiye gönderip para iadesi almıştı, bunda ışık sızması ölü piksel tarzı bir problem var mı ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.