Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
322
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Antalyadan Ankaraya gelecekler veya Antalyalılar Baksın
Şehir : #Ankara
B
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar ,
Sultan Papağanım şu anda Antalya Konyaaltında geçici bir evde kalıyor. Bunu Ankara'ya getirtmem lazım. Bir kaç alternatif var. Ben sayayım yapabilecek arkadaşlara hangisi uygun ise.

1. En makbülü bayram için Antalya'dan Ankaraya gelen bir arkadaş yanında getirebilir.
2. Antalya'da bir arkadaş gider kuşu alır , otogara götürür orada bir muavin ile anlaşıp kuşu Ankara'ya bana yollayabilir.
3. Başka yöntem varsa siz söyleyin.

Bu işi yapan arkadaşa yaptığı masrafa göre bir ücret ödeyeceğim. Kuşun değeri 100 TL falan fakat benim için manevi önemi var. Kıbrıs'dan geldim. Uçak almıyordu gemiyle Alanya'ya getirdim. Oradan kiralık arabayla Antalya merkeze taşıdım. Sonra uçakla Kıbrıs'a döndüm şimdi Ankara'dayım. Benim gelip almam hem para demek hem de git gel yol. Şu anda da kısıtlı bir sürem var izin olarak gelemiyorum yani.

Teşekkürler.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



U
11 yıl
Er

yakın zamanda kendi aracımla ankaradan bolu için geçeceğim. antalya da ikamet ediyorum tarih tam olarak belli olmamakla beraber max20 gün içinde. uyarsa yardımcı olabilirm


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bowfinger
B
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşla iletişime geçildi. Daha yakın zamanda gelecek varsa arkadaşla uyuşmama durumunda kontak haline geçebilirler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.