Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
5802
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Anker Soundbud slim bluetooth kulaklık gittigidiyor CEPTETEB ile 98 TL (2. sayfa)
M
6 yıl
Yüzbaşı

Saat tutmadim. Ama soyle ki;



Platronics in aplikasyonu var. Baglanti durumu ve sarj suresini surekli gorebiliykrsunuz. 3-4 ay oldu. Gun asiri sarj ediyorum. Sarji fulledigimde halen ilk gunku gibi 8 saat kullanim gosteriyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Man Of Earth
Y
6 yıl
Yarbay

Anladım hocam. Linkini verdiğim ürünü de 400 ksüre çekmiş satıcı. Daha 1 ay önce 145 'e satıyordu alacaktım :D ederi 150 lira falandı zaten o kulaklığın. Ne çakal insanlar varya.

Senkron sorunu hiç aklıma gelmemişti bak. En ufak ıvır zıvırı kafaya takan biriyim, sinir edebilir o problem arada bir olsa dahi :D Yine en iyisi kablolu modeller demek ki. Ya da parayı bastırıp en baba ürünlerden alacaksın ki kafan rahat etsin.

Su geçirmez modeller benim için daha iyi olacak. bundan sonra alacağım modelde ona dikkat edeceğim. Şimdikinin mikrofonu bozuldu ter kaçınca, kendim değiştirdim yeni mikrofon lehimledim :)

Şu anda bütün kulaklıklar 16bit aktarım yapıyor sanırım BT4.0 ya da 4.2 olsa dahi 5 de çıktı herhalde. Lakin şu pahalı üst model dediğimiz markalı ürünlerde 24bit aktarım var mı ki ? Elinde en pahalı kulaklıklardan olanlar pc ye bağlayınca ses ayarlarında 16 mı 24 mü görüyor acaba ? Yoksa pc deki bt kartı da buna etki ediyor mu? ediyordur herhalde intel var bende.




Bu mesajda bahsedilenler: @m@rslan
M
6 yıl
Yüzbaşı

Yani okadar dikkat etmediydim. Sony xb950bt var. Bide jbl everest var. Bi bakiyim yarin unutmazsam.



Qcy cin ama bt4.2 var diyodu onada bakiyim.



Su gecirmeme olayi icin meuzi nin ep72 sanirim bi modeli var. Tavsiye ederim. Tam modeli eve gecince bakarim. Spor kulakligi oldugundan ter icin sikinti olacagini zannetmiyorum.



Birde su tam kablosuzlar icin biraz imceleme yaptiydim. Sony in bi modeli var yeni. Binlira civarinda hatta dh incelemesi vardi. Onda bile senkronize sikintilari oldugunu soyluyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
6 yıl
Yarbay

Çift telefon desteği var mı?



Ya da bahsedilen kulaklıklardan hangisinin var ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.