Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
272
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ankara halı yıkama Bingo
A
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Ankara Bingo Halı yıkama çankaya Dikmen Mamak Fabrikası Ankara Bingo halı yıkama olarak, Siz değerli müşterilerimizin yaşadıkları sıcak, mutlu yuvalarını sağlıklı ve sıhhatli olarak yaşamlarını sürdürebilmeniz için Evlerinizin temiz ve hijyenik olabilmesi adına elimizden gelen in en iyisini yapmak ve sizin en yakın yardımcınız olmak için her zaman sizlerin en yakınında bulunmaktan gurur duyuyoruz.
www.bingohaliyikama.net



Ç
3 yıl
Er

Değerli Halı Yıkamacı meslektaşım, öncelikle firmanızın bol kazançlarınızın olmasını temenni ederiz. Biz kimiz ? Biz Çorum'un en prestijli fabrikasyon halı yıkama fabrikasıyız. Çorum Halı Yıkama hizmetimizi 7/24 saat açık olan halı yıkama fabrikamızda vermekteyiz. Çorum Star Halı Yıkama
35 yıldır halı yıkama sektöründe hizmet veren firmamız 2021 yılında da hizmetlerine aralıksız devam etmektedir.
Aynı meslek grubunda olmamızdan dolayı fikir öneri ve tavsiyeleriniz için gerek donanım haber üzerinden gerek web sitemizde bulunan iletişim kanallarımız üzerinden bizimle iletişime geçerek görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.


< Resime gitmek için tıklayın >
Facebook

Twitter

Google



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.