her balikcida levrek cipura alabalik vs goruyorum . izmarit , morina , mersin strangolos falan denemek istersem nereye gitmem gerekiyor ? sanirsam metro grossta var ama sakarya caddesindekiler gibi olup da cesit cesit balik satan bir yer var mi ? ulus haline hic gitmedim , taze olmadigini soylediler baliklarin , nasildir ?
İlla çeşit alacağım diyorsan Metroya gidebilirsin , fiyatları pahalı gelebilir biraz , ama aman aman da bir pahalılık yok balığın kendisi zaten pahalı artık. Ulus halinde pek çeşit de yok , balıklar da taze değil . Sakaryadaki duman balık pazarındakiler besi balıktan daha ucuz ve tazedir her zaman oralardan almanı tavsiye ederim
izmarit , morina , mersin strangolos falan denemek istersem nereye gitmem gerekiyor ? sanirsam metro grossta var ama sakarya caddesindekiler gibi olup da cesit cesit balik satan bir yer var mi ? ulus haline hic gitmedim , taze olmadigini soylediler baliklarin , nasildir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >