Tatil içerisinde Ankara'dan Abant'a gitmeyi düşünüyorum. Bu otoyolu pek kullanmışlığım yok. Yeri belli belirli sıkça gidip gelenlerin bildikleri radar noktaları var mı acaba? 120+10 sınırını hiç bir zaman geçmem yalnız benim merak ettiğim mesela tünel içinde 70-80 tünel çıkışında 90 falan gibi radarlar var mı? Bunlardan önce radar var diye uyarı var mı? Yoksa heryerde radar var diye uyarı var da belli yerlerde mi radar var?
arkadaşım oto yolda genelde radar olmaz bazen bayramlarda bir tane oluyor ama madem hız sınırına uyacaksın onuda salla gitsin. tünel mevzuuna gelince abant zaten tünelden önce yani sen tünele girmeyeceksin tünele gelmeden otoyoldan çıkacaksın.birde otoyolun ücretsiz olduğu zamanda gitmeyeceksen kgs yada ogs edin çünkü gişeler artık yok. son tavsiyem eger fotoğraf çekmeyi seviyorsan ve iyi bir fotograf makinan varsa şu anda orada ağaçlar üzerine yoğunlaşabilirsin. yeşilden sarıya acaip bir renk çümbüşü vardır bu zamanlar.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Tünelden önce... Tünelin içinde 70 km/s limitinde hız radarı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucak_muhendisi -- 14 Kasım 2010; 20:45:59 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Hız Limiti Radar fln Dinlemiyor kimse 160 -170 gidiyorlar Tabi Ceza Geliyormu Gelmiyormu Bilmiyorum Ben hiç Girmediğim İçin
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
tünel mevzuuna gelince abant zaten tünelden önce yani sen tünele girmeyeceksin tünele gelmeden otoyoldan çıkacaksın.birde otoyolun ücretsiz olduğu zamanda gitmeyeceksen kgs yada ogs edin çünkü gişeler artık yok.
son tavsiyem eger fotoğraf çekmeyi seviyorsan ve iyi bir fotograf makinan varsa şu anda orada ağaçlar üzerine yoğunlaşabilirsin.
yeşilden sarıya acaip bir renk çümbüşü vardır bu zamanlar.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle