Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
5372
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Android telefonlar için Skyfire 2.0 beta çıktı
F
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi




En popüler mobil internet tarayıcılarından biri olan Skyfire, 2.0 sürümüyle Android platformuna geliyor. Android 1.5 ve üstü tüm akıllı telefonlarla uyumlu olan Skyfire 2.0 beta'nın daha hızlı, Flash destekli ve sosyal ağlarla uyumlu olduğu belirtilirken, eğlenceli bir kullanım deneyimi sunduğu açıklandı. Çoklu sekme desteğine sahip olan ayrıca daha hızlı yükleme süreleri için sunucu tabanlı render özelliği ile gelen Skyfire 2.0, Android 2.0 ve üstü telefonlarda pinch to zoom yeteneğine de sahip. Yeni sürüm ayrıca SkyBar özelliği ile sayfa içerisindeki problemli flash videolarını düzeltme, sosya ağ profillerini güncelleme ve ilgili içeriği görüntüleme olanağı da tanıyor.


Skyfire tepe yöneticisi Jeff Glueck açıklamasında, Skyfire 2.0'un sosyal medya dünyası için hazırlandığını ve Facebook, Twitter vb. ağları tarayan web deneyimi sunduğunu belirtti. Android kullanıcıları Skyfire 2.0'ı buradan indirebilirler.


 Haberi Portalda Gör

S
14 yıl
Yarbay

...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 6 Temmuz 2010; 0:34:54 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl
Binbaşı

up ya sitede şuan sorun mu var? evden de telden de siteye giriyorum ama indiremiyorum programı hata verio yakın bir zamanda indiren indirebilen var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Yüzbaşı

yok, çalışmıyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner7 -- 25 Mayıs 2010; 9:23:20 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yarbay

buradan indirin

http://www.me gaupload .com/?d=TZFIA2A4





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 25 Mayıs 2010; 18:48:08 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Çavuş

googlede "skyfire apk" diyerek aratabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.