Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Android 13 güncellemesi: Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 yenilendi!
E
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Android 13 güncellemesi: Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 yenilendi!
Samsung'un katlanabilir ürün ailesinin en yeni iki üyesi olan Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 birkaç ay önce marketlerdeki yerini aldı. Android 12 eşliğinde kullanıcıların beğenisine sunulan bu iki cihazdan yalnızca Galaxy Z Fold 4 için Android 12L isimli bir sürüm tasarlandı. Şimdi her ikisi de Android 13 tabanlı olan One UI 5.0 güncellemesi ile taçlandırıldı.



Ayrıca Bkz.Android 13 tabanlı One UI 5.0 tanıtıldı: İşte güncelleme alacak Samsung telefonlar



Android 13 ve One UI 5.0 güncellemesi neler sunuyor?



Güney Kore menşeli olan teknoloji firması birkaç hafta önce Android 13'ün altyapısını kullanan yeni One UI yazılımının stabil versiyonunu tüm dünyaya yaymaya başlamıştı. Bu versiyon ilk olarak Galaxy S22 serisi ile tanıştı.



Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 için yayımlanacağı duyurulan stabil One UI 5.0 güncellemesi Güney Kore'de yaşayan kullanıcılar için yayımlandı. Bu sürümün beta versiyonu ABD'de ikamet eden kişiler için devreye sokuldu. Kendisinin stabil versiyonu yakında bu ülkede ve daha sonra Avrupa'da aktif edilecek.



Android 13 güncellemesi: Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 yenilendi!
One UI 5.0 yazılımı uygulamalardan gelen bildirimlerin kaderini kullanıcıların tayin etmesini sağlıyor. Zira kullanıcıların iznini alamayan hiçbir uygulama kimseyi rahatsız edemiyor.



Kullanıcıdan izin istemeden açılan uygulama ekranlarından gelen rahatsız edici ve istenmeyen bildirimlere elveda diyen Android 13'te Samsung Goodlock uygulamasının RegiStar altyapısı mevcut. Katlanabilir ekranınız bu altyapı sayesinde basınca duyarlı hâle geliyor ve bununla ilgili olan hareketleri algılayabiliyor.



Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 Türkiye fiyatları belli oldu




Kaynak:https://www.gizchina.com/2022/11/17/stable-one-ui-5-0-based-on-android-13-comes-to-galaxy-flip-4-and-fold-4/

 Haberi Portalda Gör

W
geçen yıl
Yarbay

Allah Türkçe öğretmenlerine sabır versin..



X
geçen yıl
Teğmen

Apple katlanır telefon çıkarınca inovasyon olur. Kopyala yapıştır Apple




K
geçen yıl
Yarbay

Samsung'un bu yaklaşımı ticari ahlaka hiç uymamış. Kendinden soğutma politikası izliyor resmen. 1 2 ay çıkan cihaza sırf 4 büyük güncelleme vermemek için A12 ile piyasa sürmüş.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl
Yarbay

Çıktığı zaman OneUI5 ve A13 tam hazır değildi ki, hazır olmasını beklese telefonlar şimdilerde çıkacak, o da iki ay sonra S serisi tanıtılıyor, onu keser.




Bu mesajda bahsedilenler: @khanstern
C
geçen yıl
Yüzbaşı

Güzel olmuş, yeni bir iphone kullanıyorum , aklım z fold’da kaldı



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.