Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2469
Cevap
108697
Tıklama
39
Öne Çıkarma
Cevap: [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (45. sayfa)
B
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Maalesef arka plandaki olayları sürekli sana aktarma zorunluluğum yok,konuya istediğim zaman güncelleme yazarım bu seni de ilgilendirmez.Sana ben de canı gönülden bir dilekte bulundum bu yazıyı yazarken ama içimden tabii kide burdan olmaz çizerler yoksa,senin gibi bir boş insan için değmez.

Edit: Çanakkale bölgesinin TT kaynaklı olduğu zaten açıklanmıştı ona ithafen diğer bölgelerde sorun yaşayan arkadaşlar için atıyorum bu yazışmayı.Hani işim çözülünce falan kaçmışım.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 21 Ekim 2018; 2:35:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @truva1975
K
7 yıl
Teğmen

Hocam başlığa [ANA KONU] yazdığınız için tepki gösterilmesi normaldir. Şahsen ben de konu içerisinde size yazmıştım ve siz trace route sonucum olmadan yorum yapamayacağınızı söyleyerek bir bakıma bana inanmama yoluna gitmiştiniz ve ben ısrarla sorunun çözülmediğini sizin bölgeniz için iyileştirme olduğunu dile getirmiştim. Nitekim başlığınıza ana konu yazmanız halinde bizden gelen yorumları en azından okumanızı tavsiye ederim. Bu arada Şişli bölgesi için sorun Türk Telekom dan kaynaklanmıyor. Hatta bunu Türknet de kabul ediyor. Donanımhaber buluşmasında size her ne kadar TT kaynaklı denilse bile kendilerine ait olan pop noktalarındaki bant genişliğinin yetersiz gelmesi sebebi ile yaşandığını ve hatta detaylı baktığımızda Seabone çıkışları ile genel bir sorun yaşadıklarını dile getirmek gerekiyor. Nitekim Facebook üzerinden Sinan Bey ile olan konuşmam sonucunda benim sorunum 2 gündür yaşanmıyor. Ancak Facebook ta yer alan gruba bakarsanız birçok kişinin bu sorunu zaman zaman yaşadığını görebilirsiniz. Keşke sadece siz sorun yaşadığınızda başlık değiştirmek yerine buraya yazan kişilerin sorun yaşaması halinde de başlığınızı güncelleseydiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Championship Zed
T
7 yıl
Binbaşı

Boş insaların eline düşesin inşallahh :) Nasıl sorun devam mı, eğleniyor muyuz delüüğaanlıı hahaha, ne güzel demişim yahu beter ol diye, az demişim :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Championship Zed
B
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Buraya sadece 1 kere yazıp bende sorun var diyip sonrasinda sorun halen devam ediyor mu çözüldü mü? bunun bilgisini vermedikleri zaman bakıyorum o zaman düzelmiştir diyorum başlığı değiştiriyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kubilaykaracam
B
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

ilk önce mental problemlerini düzelt hastalığını araştırman için link atıyorum

https://paul-burtner.dental.ufl.edu/engelli-bireyler-icin-agiz-sagligi-bakimi/engelleyici-durumlar/mental-bozukluklar/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 21 Ekim 2018; 12:54:9 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @truva1975
G
7 yıl
Yarbay

30 kere yazdım çözülmedi İstanbulda bende diye yine yazıyorum pert halde.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
7 yıl
Binbaşı

İlgine çok teşekkürler, bende sorun geçtiği için mental sorunum da kalmadı. Ama süreç senin için tekrar umarım ve dilerim halledilemeyecek boyutlarda tekrar başlıyor,başladı :)
İşte bu yüzden bana verdiğin linki unutma aslannnn, daha bunlar iyi günlerin , sürünmeye devaaammm hahahahha


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Championship Zed
B
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

durum sandığımdan da kötüymüş doktora görünmende fayda var seninki kalıtımsal olabilir " belirtileri : ileri seviye iq düşüklüğü "



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @truva1975
T
7 yıl
Binbaşı

Benim iq seviyem zaten yüksek değil ama karakter sahibiyimdir, bak sen duyunca hemen , "nedir bu karakter yahu dedin değil mi? hah işte onu bir araştır. Birde uyarı yapayım sana, etrafa iq testi yaparken soyu sopu karıştırma istersen, yoksa iyice seviyesiz olduğun belli olur. Ama dersen ki benim kafam bu kadar çalışıyor, hemen küfür edesim geliyor, bak o da normal, anlayış gösteririm sana.

Bu sana son yazımdı zaten, seni dipsiz kuyunda tek başına bırakıyorum :) Üzerime yeterince sıçradın, haydi kal sağlıcakla.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Championship Zed
B
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

köpek gibi kuduruyosun 2 haftadır karakter sahibi mi oldun şimdi? neymiş işim çözülünce kaçmışım da falan da boş yargıda bulunmayacaksın o zaman attığım yazışmadan sonra senin cevap vermemen bile gerekirdi ki halen laf sokmak için uğraşıyosun kendine sokuyosun haberin yok hadi daha da yazma abicim bak işine hadi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 21 Ekim 2018; 21:41:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @truva1975
T
7 yıl
Yarbay

Herkese selamlar,

Yaşanılan bu sorunların çözümü için gerekli işlemlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Yakın geçmişte bu sorunları minimal hale getirmiştik ancak tekrarladı diyebiliriz. Bu durumu sizlerle beraber bende ciddi bir şekilde takip ediyorum. Süreçte bana buradan verdiğiniz geri dönüşler ve bildirimler için hepinize teşekkür ederim.

Sizden bir ricam olacak. Bu sorunu yaşayan tüm kullanıcılarımız bana PM üzerinden ulaşıp hizmet numaraları ile birlikte açık adreslerini paylaşabilir mi?

Durumu tekrar Network Operasyon tarafıma ileterek bağlı olduğunuz santral bazlı kontrolleri yaptıracağım. İleriye dönüşlü kesin bir çözüm için neler yapabilirizi kontrol edeceğiz.

Sizlerden haber bekliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 23 Ekim 2018; 10:0:5 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
7 yıl
Yüzbaşı

Bende aynı sorunu yaşamaktayım gündüz 40 Mbps akşam 2 Mbps kasıtlı olduğunu düşünüyorum özelden yazdım fakat genel anlamda bir cevap aldım. Umarım ilgilenirler yoksa taşırım interneti başka bir sağlayıcıya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

dslam cihazları değişicek hemen olan bişey değil bu zaten getirdikleri çözüm geçiciydi.cihazların gelmesi uzun sürüyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Flascibox
F
7 yıl
Onbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >

25.10.2018 @ Saat : 00.39

internet normale döndü. Buyurun işte turknet'in sorunu bu. 6aydır bu sorunu çözemiyorlar. Neyin cihazı bu.
Ben ve benim gibiler turknet aboneliklerini sonlandırdıklarında değiştirirler artık cihazları. Ay sonu iptal ediyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flascibox -- 25 Ekim 2018; 0:45:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Onbaşı

aynı sorun şuan bende de yaşanıyor.



M
7 yıl
Yüzbaşı

izmir'den bildiriyorum ping bizimde kapımızı bu akşam itibariyle kapımızı çaldı, sabah bir sorun yoktu.



M
7 yıl
Yüzbaşı

3. speedtest'i yapıyorum, ping birinde 150 birinde 44 birinde 39 çıktı sanırım patates olduk



S
7 yıl
Onbaşı

Aynı Sorun Sakarya da olmaktadır. Teknik bilgileri ekledim. Normalde 75mbiti tam alıyordum.

Teknik Bilgiler - ERENLER-5 - 8814408951
Devre Numarası 8814408951
Durum Kullanıcı 24 dakika ONLINE
Fiziksel Durum (VAE) AÇIK
Ip Adresi 95.70.135.199
İndirme Hızı 74.97 Mbps
Yükleme Hızı 3.99 Mbps
Santral ERENLER-5
YAPA mı? HAYIR
Transmisyon Tipi VAE ADSL


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Yüzbaşı

normal profilde maksimum 1 mgbit download var, ekim ayında düzelir gibi olmuştu 1 haftadır başa döndü yine.



T
7 yıl
Yarbay

Selamlar, dün gece bu ping ve performans sorunlarını çözebilmek için bir planlı çalışma gerçekleştirdik. Ana santraldeki internet çıkışlarında yaşanılan yoğunluğun azaltılması için yeni bir cihaz ekledik. Bu sorunları bu işlemle çözüme ulaştırdık diyebiliriz. Tabii konuyu tekrar sizlerle takip edeceğiz. Akşam saatlerinde tekrar bu sorunlar yaşanırsa farklı bir aksiyon alacağız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.