Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
171
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Amfi çalışıyor ses vermiyor

Z zQrba Konu Sahibi
5 yıl (1252 mesaj)
Öncelikle iyi bayramlar.

Amfiye elektriği veriyorum mavi ışığı yanıyor ama 5-6 saniye sonra sönüp tekrar yanıyor. Bu devam ediyor hep. Kapasitör ile bağladım yok, direk aküden gelen kabloyla bağladım yok olmuyor hiç.

Kabloların ve aletlerin sağlam olduğundan eminim çünkü diğer amfiye bağladımda sorunsuz çalışıyor her şey.

Amfi modeli: Pioneer GM6500f

En son 3-4 ay önce sorunsuz çalışıyordu. Evde yattı bugün kapasitör alınca çift amfi yapayım dedim olmadı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


P probody08
5 yıl (426 mesaj)
quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Öncelikle iyi bayramlar.

Amfiye elektriği veriyorum mavi ışığı yanıyor ama 5-6 saniye sonra sönüp tekrar yanıyor. Bu devam ediyor hep. Kapasitör ile bağladım yok, direk aküden gelen kabloyla bağladım yok olmuyor hiç.

Kabloların ve aletlerin sağlam olduğundan eminim çünkü diğer amfiye bağladımda sorunsuz çalışıyor her şey.

Amfi modeli: Pioneer GM6500f

En son 3-4 ay önce sorunsuz çalışıyordu. Evde yattı bugün kapasitör alınca çift amfi yapayım dedim olmadı

İyi bayramlar, 5,6 snye sonra tekrar gidip geliyor demişşiniz,kısa devre yada soğuk lehim olasılığı var..amfinin sigortalarınada bi baktır

bu amfiyi 2.amp olarak değilde.. 1.amfi olarak takın sadece bunu takın diğerini takmayın yine aynı sıkıntı mı ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probody08 -- 14 Eylül 2016; 10:32:47 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Z zQrba Konu Sahibi
5 yıl (1252 mesaj)
Sadece onu bağladım yine aynı sıkıntı oldu. Sağol yanıt için açık yer bulursam götüreceğim bugün bakalım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @probody08
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.