Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1004
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Amerika Deniz Kuvvetleri UFO Bildirisi Yaptı
F
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

UFO: Unidentified Flying Object (Tanımlanamamış uçan obje). Yani casus cihazı da olabilir, başka bir şey de. Bu olaylara bilimsel ve realist bakmak lazım. Haber şöyle:

Amerika Deniz Kuvvetleri (US Navy), görüntülerine takılan uçan objeyi tanımlayamadıklarını bildirdiler. Bu objenin video görüntüleri var, bu görüntüler ise FLIR ile çekilmiş (yani askerî amaçlarla kullanılan kızılötesi modern bir elektro-optik gözlem cihazı).

Görüntüler 2004 ve 2015'de çekilmiş, bu videolar 2017'de sızdırıldığından beri tartışılıyordu ve bugün de resmî açıklama geldi Deniz Kuvvetleri tarafından bu görüntülerin doğru olduğuna ve objenin tanımlanamadığına dâir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Deniz Kuvvetleri bunu "Tanımlanamayan Hava Fenomenleri" (Unidentified Aerial Phenomena -UAP) olarak raporladı.

Cismin rüzgâr yönünün tersinde ilerlediği biliniyor, cismin bir pervanesi yok ve düşüş hâlinde de değil, havada ilerliyor. FLIR ile cisme kitlenince ortaya böyle bir görüntü çıkmış:

< Resime gitmek için tıklayın >
(görüntü açılmazsa link)

CNN'in haberi de şöyle:

Videoyu izlemek için tıklayınız

Haber kaynağı Türkçe link

Haber Kaynağı İngilizce link





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsdister -- 20 Eylül 2019; 0:11:12 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.