Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
619
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Amerika belası (2. sayfa)
P
17 yıl
Yarbay

N
17 yıl
Yüzbaşı

abi aklım almıyo nasıl olur böyle bişey hadi yabancılarda ar-namus yok türkiyede nasıl yaparlar böyle bişey



D
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: almanci_ali34

reklamdan gözükmüyor bi daha yolluyom...


< Resime gitmek için tıklayın >

ab uyum yasalarındaki fransız aile yapısına dikkat!!!!!!!

ßu Adamın Elim Geçmesini Dilerim.Yapacağım Tek Şey Kafasına Tek Kurşun Sıkmak Olurdu.Tek Kurşunda Yetmez ßu Adama Delik Deşik Ederdimßirde Sen Nasıl Karını ßaşka ßir Adamın Eline Verirsin ßöyle aptallıkMı Olur.ßunu Yapanlar Tam ßir Gerizekalılardır



D
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

arkadaşlar,tepki göstericeksiniz biliyorum ama bence bunda büyütülecek bişi yok... biraz sağduyulu olun.

sonuçta kimse kimseyi zorlamıyor, bir site var , arkadaşlık siteleri gibi , isteyen çiftler girip üye oluyor ve anlaşırlarsa beraber oluyorlar, alan memnun satan memnun. ha ben yapar mıyım? hayır , bana çok ters ama beni rahatsız etmiyor.aynı şekilde sizin hoş karşılamadığınız şeylere kimseye zarar vermiyorsa toplum ahlakı vs vs. klişeleri arkanıza alarak savaş açmayın , köpürmeyin derim...

bu olayı gizli yürütüyorlar,kimsenin gözüne sokmuyorlar, 4 duvar arasında olup bitenden bize ne? ki kanunen suç da değil ,bırakın bir avuç insan eğlensin, zaten korkulacak bişi de yok,bu tip olaylar 15-20 yıl öncesinde bile vardı ülkede , tek fark internet yoktu siz bilemiyordunuz, o zaman bu şekilde yaşıyan sayısı kaçsa yine aynı kalacaktır!!!

Sadece Saçmalamışsın.Kimse Kimseyi zorLamıyor Ama Türk Adet Ve Töreleri Var ßu Yaptıkları Adet törelere Uymuyor.Eğer ßu Türkiyede Devam Ederse Yaygınlaşabilir!ßu konuyu Düşündünmü Hiç????Sen Demişsin ßana Ters Diye Ya Senin Oğlunun Ya da Kızının ßöyle ßirşey Yaptığını Duysan Ne Yaparsın O Zaman.Yine ßu Söylediklerini Savunurmusun. Yoksa Kafanamı Sıkarsın???





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 9 Kasım 2006; 22:26:28 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.