Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
19
Cevap
469
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AMD VEGA 8 hata
S
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. AMD Ryzen 5 3500U Vega 8 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartını güncelledikten 1 veya 2 gün sonra her seferinde Radeon sürücüleri uyuşmuyor şeklinde bazen ise durduk yere siyah bir ekran geliyor ve daha sonrasında Radeon ayarlarını açmak istediğimde yüklü AMD ekran kartı yok şeklinde uyarı alıyorum. DDU kullanıp güvenli modda internet bağlantımı keserek kurulum yaptım fakat sonuç hep aynı oluyor. Ekran kartımın modelini bulup güncel sürümü indirip denedim. AMD Auto detect programını kullanarak denedim ama sonuç hep aynı. Artık format atmayı düşünüyorum ne yapmam gerekir?



2
3 yıl
Binbaşı

https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/ideapad-s-series-netbooks/s145-15api/downloads/driver-list/component?name=Display%20and%20Video%20Graphics

Bunlardan denediginiz oldu mu? Mobil cihazlar bazen driver seçebiliyor. O yüzden ilk öncelik cihaz üreticisinin yayınladığı driverlarda oluyor


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sefadag68
A
3 yıl
Yüzbaşı

https://support.microsoft.com/tr-tr/windows/windows-10-da-sistem-dosya-denetleyicisi-ni-kullanma-365e0031-36b1-6031-f804-8fd86e0ef4ca burada söylenilen işlemleri yaparsanız harhangi bir eksik ya da hatalı dosya olup olmadığını anlarsınız. Toplamda 1 saatten biraz uzun sürebilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.