Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
208
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AMAZON YAŞADIĞIM KONUYU HEMEN ÇÖZDÜ. SİLERSENİZ KONUYU MEMNUN OLURUM
B
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Amazon'la irtibata geçince sorunumu hemen çözdü sağ olsun arkadaşlar. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlarmış gerçekten.








''Arkadaşlar geçen Perşembe Amazon Türkiye internet sitesinden bir notebook sipariş ettim. Daha sonra iade etmeyi düşündüm ama vazgeçtim. Kutuyu bir güzel açtım, kurdum. HP sitesinden sorgulayayım dedim ve maalesef ürünün Ağustos ayında garantisi başlamış. Yani adamlar bize eski ve kullanılmış ürün göndermişler. Bu konuda ne yapmam lazım tavsiye verecek olan var mı? Ayrıca gelen notebookta klavyenin üzerinde bulunan Türkçe karakterlerin hepsinin yazı fontu diğer harflere göre çok daha küçük, bu normal mi sizce?''





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahriserhat -- 3 Aralık 2020; 1:43:21 >

T
3 yıl
Yüzbaşı

HP 4600 TL olan laptop mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Çavuş

Daha once de bu sıkıntı olmuş. Ürün eski değil garanti de sıkıntı oluyormuş. Hp ye faturayı email atarsanız düzeltiyorlarmış


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

HP ama 5300 TL olan Ryzen 7'li bilgisayar.




Bu mesajda bahsedilenler: @trimmm
B
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Hocam Amazondakiler de benzeri açıklama yaptılar. Zaten sorunumu hemen çözdüler sağ olsunlar. Müşteriyi mağdur etmemek için her yolu deniyorlar galiba.




Bu mesajda bahsedilenler: @sad2727
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.