Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 34 kayıtlı üye, 78 misafir, 27 mobil kullanıcı
310758
Cevap
72734650
Tıklama
1592
Öne Çıkarma
Cevap: Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (2815. sayfa)
D
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Cakarss

Hocam nasıl alıyorsunuz.Direk Amazon hesabı yeterli mi
Normal her siteden aldığım gibi alıyorum.



R
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: taffytaffy

Sensodyne Hassasiyet & Diş Eti ,75 Ml x 2 Paket >> ₺26,90 (Güzel Fırsat)


https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0868GHV8H/
diş macununun yanına linkteki Bulaşık süngerini ekledim.
Bulaşık süngeri 2 paket olarak minimum alım veriyor.
Toplamda 32,88 TL ödedim ve kargo yok.Hatta bu akşam 17:00-22:0 arası teslim opsiyonu da vardı bedelsiz.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B079S6W8RS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Vileda Bulaşık Süngeri (5li paket) 2,99 TL


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: taffytaffy

Sensodyne Hassasiyet & Diş Eti ,75 Ml x 2 Paket >> ₺26,90 (Güzel Fırsat)


https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0868GHV8H/
https://www.sikayetvar.com/sensodyne
Sensodyne serileri arasında en çok şikayet alan macun sanırım. Bu tür macunları genelde diş hekimleri öneriyor o anki şikayetinize göre.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

Ben bu süngerin 10 lusunu 5 liraya almıştım toplam 16 tane falan




Bu mesajda bahsedilenler: @realgs
D
3 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar amazon prime üyesiyim, amazon satıcılı ve prime ibareli bir ürün almıştım 1 ay önce ürün diğer sitelerde 1100-1200 bandında iken kampanya görüp 1050 civarına almıştım. 1 hafta sonra gecikeceğine dair mail attılar, stok bitmiş görünüyordu bir süre sonra da siparişim iptal oldu dediler.
Baktım ürün halen satılıyor ve 1090 lira. Müşteri hizmetleri ile temasa geçtim yanlışlık olmuştur tekrar sipariş veri dediler. Hesaba 20 lira çek verdiler. Biz bilgi veriyoruz bu sefer kesin gelir dediler. Hatta fiyat farkı da ürün size ulaşınca verilir dediler. 2 şubatta tekrar sipariş ettim. Ürün bir süre sonra tekrar stok dışı kaldı. Yine gecikeceğine dair mail attılar. Neyse amazon bir şekilde gönderir dedim, hediye olacaktı amazondan olsun sorun çıkmaz diyerek üstünde durmadım. O da patladı :) Bugün 22 şubat ilk sipariş üstünden 1 ay geçti ürün halen yok. Baktım ürün 1497 liradan halen amazon tarafından satılıyor.
Piyasada daha uygun satan siteler de var. Alt tarafı her sitede satılan 1 ürün. 3 günde kargo ve prime seçenekleri de var. Ama benim ürün halen kargoya dahi verilmedi. Temasa geçtiğimde sizi alıyoruz en kısa sürede gönderilecek diyorlar. Amazonda kaç senedir alış -veriş yaparım ilk defa böyle bir durum yaşıyorum. Böyle durum yaşayalar var mı bana mı denk geldi bilmiyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 22 Şubat 2021; 11:20:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

Banada 3 kere oldu 5 liralık ürüne 20 tl çek verdiler ama en sonunda 3 kere erteleyip gönderdiler.
Tekrar sipariş verin pek yapacak bir şey yok ortada bir kast yok. Gelene kadar sipariş veriniz.
Ürün sürekli depoda yok galiba ürün sipariş verebildikçe verin aradaki farkı karşılıyorlar. ü ürün 50 bin tl bile olsa önemli değil satıcı amazon ise ilk aldığınız fiyat farkını karşılıyor.

canınızı sıktığınıza değmez acil değilse dediğim gibi yapın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dedeefendi_
N
3 yıl
Yarbay

Alınabiliyorsa r.o.c.s. dış macunu öneririm, ozellikle balsam olanını. SLS ve flörür yok.Trde satılanların tamamına yakınında bu saydığım kanserojen ve beyni uyuşturan madde var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 22 Şubat 2021; 11:37:31 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Paetzold
D
3 yıl
Yüzbaşı

Ben de öyle düşündüm aslında, bu seviye ürün için 20 liralık çek de çok önemli değil, ürünü 2 defa aldım parayı ödedim, meblağ yüksek ürünlerde mümkünse amazon olsun sağlam olsun düşüncesindeyim. Ama 1 ayı geçince yani artık acaba diyorsunuz. Kendileri iptal de etmediler bu defa, temasa geçince de not yazdık diyorlar o kadar. Tekrar sipariş gibi başka bir öneri sunmadılar.

Yüksek fiyattan tekrar sipariş edip ötekini ben kendim iptal etsem fiyat farkını yine karşılıyorlar mı..?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 22 Şubat 2021; 11:56:29 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TulparHAN
T
3 yıl
Yarbay

Kesinlikle temsilci sipariş verin veya iptal edin demeden sipariş ile ilgili siz hiç işlem yapmayın
19 ocak'da Paşabahçe nihaleli fırın tepsisi aldım 1 kere ertelendi ve iptal edildi 20 tl çek verdiler.
Aynı ürünü 3 şubat da Paşabahçe nihaleli fırın tepsisi aldım.3 kere ertelendi ve 19 şubat'da teslim edildi.
Gelen ürün kutusu biraz hasarlı gibiydi ürün de üretim kaynaklı çizikler mevcut olduğu için Amazon'a durumu belirten bir mail attım. İade veya değişim istemedim. Sadece ürünün nasıl geldiğini bilsinler üretici firmaya ona göre bildirsinler diye mail atmıştım. 10 dakika sonra ingiltede'den bir bayan aradı yaşanan problem nedeni ile özür diledi, Ürün sizde kalsın ben ücreti size ister hediye bakiyesi ister bankanıza iade edeyim dedi. Bende hediye çeki olarak istedim çünkü hediye bakiyesi daha hızlı geliyor. Banka ile muhattap olmayı pek sevmiyorum. Ben ürünü geri göndermek istedim ama kabul etmedi sizi kargo ile uğraştırmak istemiyorum dedi baya konuştuk. Telefonu kapattığım da ücret iadesi hemen yapıldı.

İptal durumunda endişelenmeyin Temsilciler ile nazik bir şekilde görüşün ters cevap vermeyin. Size yardımcı olurlar İptal durumunda kast yok bazen olabiliyor 2020 ve 2021'de oplam 72 Siparişim var sadece 2 sipariş iptal edildi karşılığında her sipariş için 20 tl çek verildi. 1 tanesi 15 tl lik bir üründü...

Bana stoksuz ürün satıyorlar diyenler olacakdır bu beni ilgilendirmiyor. Ben alacağım ürünleri hemen gelsin diye almıyorum stoksuz satabilir, ön sipariş alabilir ben bunları göze alarak alıyorum.
Hepsiburada mesela Efsaneler klubü yapmış belli bir alışveriş yaparsan oraya alıyor ona özel temsilci falan veriyor. Amazon ise mail at 10 dk içinde genelde arıyorlar, Sen arayabilirsin Gece 12'ye kadar canlı destekleri falan var.

Temsilciler ile görüşüp o şekilde işlem yapmanızı önemle rica ediyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 22 Şubat 2021; 12:26:48 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dedeefendi_
K
3 yıl
Yarbay

Herhangi bir indirim, kampanya vs var mı acaba? 1250 liralık bir şey almak üzereyim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Er

Ne kadar güzel yardımcı olmuşlar, amazon favorim ama geçen bir siparisim iade oldu, (kargoda bir sey olmus sanırım) temsilciye yazdim, once iade yok gelecek dediler, sonra para iadesi yapilmis gelmez dediler, sacma sapan sekilde kaldi, hatta yuz lira ustu yirmi lira indirim kullanmıştım, o indirim payini da düşüp iade etmisler, bana hic jest yapmamış kırıldım amazona :) sekiz yildir falan da musterisiyim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TulparHAN
T
3 yıl
Onbaşı

Hocam dediğiniz diş macunu R.O.C.S Dişeti İçin Balsam 75 Ml bu mu yoksa R.o.c.s. Gum Balm Diş Eti Koruması Için Bitkisel Balsam Diş Macunu + Seyahat Boy 25 gr bumudur?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turev77 -- 22 Şubat 2021; 13:1:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @NvdiaAmd
D
3 yıl
Yüzbaşı

Teşekkürler cevap için daha önce sohbet üzerinden yazıyordum, temsilciye göre davranışlar değişiyor sanırım, son bağlandığım HB temsilcilerinden farklı değildi. Telefon kısmı da çalışmıyor sanırım bir türlü olmadı, yarım saat önce amazon üzerindeki e-mail ile ulaşın kısmından mail attım. Bakalım dönecekler mi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 22 Şubat 2021; 12:59:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TulparHAN
T
3 yıl
Teğmen

Arkadaslar , amazon 70/20 mobil app indirimiyle siparis olusturdum. Mevcut siparisimi iptal etsem kampanyadan tekrar faydalanabilirmiyim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

Temsilciniz ile görüşmeniz de yarar var. En doğru bilgiyi size temsilciler verecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @toojohn
T
3 yıl
Yarbay

Temsilcilere göre değişiyor, Temsilciye nazik kibar davranırsanız daha çok yardımcı olmaya çalışıyorlar, Bazı temsilcilerin çok fazla yetkisi yok. Dikkatimi çekti en çok öğle 12:00 - 13:00 gibi Birleşik Krallık üzerinden bağlanan temsilciler daha fazla yardımcı oluyorlar..

Geçmiş mesajlarınız,kibar,nazik olmanıza göre bile temsilcileri etkileyebiliyor ama genel anlamda ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını gördüm. Beni şimdiye kadar 4-5 temsilci de geçiştirmiştir.
Genelde 6-12 saat diyor ama beni genelde 10-20 dk içinde mail atıyorlar veya arıyorlar. inşallah probleminizi çözerler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dedeefendi_
F
3 yıl
Yarbay

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak.

13 Şubat tarihinde Amazon satıcılı ve göndericili olarak oluşturduğum bir pc siparişi var 8290tl. 3 gün içinde kargoya verilir diyordu ancak henüz bir hareket yok ve kontrol ettiğimde şuan Amazon satıcılı olarak bu ürün yok, ayrıca fiyat da 9800tl civarında. Amazon ile görüştüğümde 24 şubatı beklemeniz gerekiyor dediler. 24 şubatta da gelmemesi durumunda ne olur diye sordum iptal olur demeye getirdiler, aradaki farkı karşılamayız diyorlar. Ben siparişi taksitle oluşturdum , fiyat farkı da bir yana karttan limit yiyecek olması büyük problem. Bu durumda tüketici olarak hakkımız ne tam olarak, daha önce hb ile benzer bir durum yaşadım ancak orada siparişi farklı satıcıya kaydırıp ürünü gönderdiler. Amazon maalesef demeye getiriyor, ne yapılabilir ters durumda?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
3 yıl
Teğmen

Temsilci sorun olur hakkiniz yanar dedi, siparisimi iptal ettim herhangi bir sorun olmadi indirimi kullandim. Tesekkurler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toojohn -- 22 Şubat 2021; 13:16:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TulparHAN
T
3 yıl
Yarbay

24 şubat'ı bekleyeceksiniz, gönderilmez ise belki ertelenir belki iptal edilir net bir şey değil.
Kesinlik kazanınca temsilcilere tekrar bağlanın ama mutlaka nazik olun başka bir temsilci siz satın alın aradaki farkı biz karşılayalım diyebilir.
Temsilciden temsilciye değişebiliyor. Amazon ücretin tamamını iade ediyor, Banka size her ay taksit taksit iade yapabilir bu da bankanın sorunu banka ile görüşeceksiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fasakasa
N
3 yıl
Yarbay