Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
792
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ALPS pot nerde bulurum ?
B
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Herkese merhabalar tamircihasanın verdiği TDA1554Q amfi devresini yaptım ve devre mükemmel çalışıyor hiçbir sıkıntı yok devrede 6 bacaklı pot kullanılıyor. Devreyi çalıştırdıktan birkaç dakika sonra pot sorun çıkarmaya başladı sesleri hiçbir şekilde kısmıyor aksine açıyordu yada sağ kolonun sesini bozuyordu. Önceden TDA7050 ile kulaklık amfisi yapmıştım onun potunda böyle bir sorun ortaya çıkmamıştı potun üzerinde alps made in japan gibi yazılar yazıyordu. Şuanda kulaklık amfimdeki potu tamircihasanın devresine lehimledim gerçekten çok kaliteli bir potmuş alps markasının potlarını daha önce ne gördüm nede duydum şansa bala elime geçmiş. Bazı sitelerde ve forumlarda bu potlar baya bir sükse yapmış durumda. Alps denince aklıma tunerden başka birşey gelmezdi. Herneyse bugün alps potu aldığım dükkana girdim elinizde alps pot varmı diye sordum adam tip tip suratıma baktı ben alps falan bilmem dedi. Şimdi ben bu potlardan karaköyde nerden temin edebilirim ?



P
10 yıl
Yüzbaşı

http://www.bluemavi.com/ara_islem_mavi.asp
aratırsan alps diye





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Public_Enemy -- 25 Mayıs 2014; 1:25:23 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
10 yıl
Yarbay

Alps biraz daha kaliteli.Ben her zaman potu , üzerine değeri yazılmış potlardan alıyorum bazılarının arkasında kağıtla yazılmış şekilde oluyor onlardan uzak dur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Alps biraz daha kaliteli.Ben her zaman potu , üzerine değeri yazılmış potlardan alıyorum bazılarının arkasında kağıtla yazılmış şekilde oluyor onlardan uzak dur.

hahaha evet aynen bendeki potta o kağıtlı potlardan baya dandik birşey
illede alps olacak diye birşey yok tabikide ama esnaf biraz açgözlü davranıyor. Birzamanlar değerleri üzerine kazınmış olan hatta kadmiyum kaplı rengarenk potlar vardı yeşilimsi sarımsı gibi böyle ama durum vahim, artık onlardan getirmiyorlar şimdilerde paslanmaya küflenmeye bozulmaya yüz tutmuş kaplamasız adi potlardan getiriyorlar üçkuruş kar yapacaklar ya milleti dolandıracaklar aklı sıra işte



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.