Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Alışveriş yapmayı neden bilmiyoruz ?
M
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTyln -- 23 Şubat 2022; 21:0:54 >

G
2 yıl
Yüzbaşı

Amaç sizi yolmak. Sarı site vb. sitelerdeki ilan sahiplerinin çoğu fırsatçı veya dolandırıcı.Maalesef Türkiye'de olan hiçbir şeyin fiyatı asla düşmüyor.Fakat yükselebiliyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

dostum yok yok öyle bir keriz kalmadı memlekette. Artık boğaz köprüsünü taksitle satın almıyor kimse. Siyasetçiler haricinde kimse tokatlayamıyor. X bir malın sıfırına bakmayı artık herkes biliyor ama toplum o kadar ahlaksızki 250 bin tane ilanın 200 bini sıfırından pahalı. Cehaletle felan izah edilecek bişey değil bildiğin ahlaksızlık bu.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Coolman 02
G
2 yıl
Yüzbaşı

Bence hala var. Forumda bir sürü konu var özellikle ekran kartlarında. Maalesef ahlaksızlık toplumun yapısına işlemiş. Toplumun kafa yapısının değişmesi lazım. Bu da ancak eğitimle olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93B72EA89 -- 16 Şubat 2022; 23:6:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sehzade23
K
2 yıl
Yarbay

Meslek olmus artik.. ek gelir elde etmeye calisiyorlar, her ay 2-3 ekrankarti getirip o siteye ilan veriliyor, japonya, amerika, ingiltere, almaya :) kart birakmadilar.. alsinlar satsinlar herkesin kendi parasi kendi karari, lakin al-satçı diyince de bir icerliyorlar böyle, hani dislarmis gibi ama alakasi yok, is tanimi bu. Bir de indirimlerden hazir sistemleri böyle kamyonla alip, o siteden satanlar varmis, hüso hocam denk gelmis, 50 adetlerden falan bahsediyordu. Yoklukta üzerine kârını koyup satiyor. Islerine gelmeyen durumlar da var. misal, piyasa fiyatlari düstükce, aldiklari indirimli fiyatlarin altinda sifir sistemler satilmaya basladi. Ama bunlar yediremiyorlar tabi, kârlı fiyattan satmaya calistiklarinda abuk subuk ikinci el fiyatlari direk göze batiyor. Hepsi böyle demiyorum. Bunlara bakarak fiyat yazanlar da var tabi, yahut bunlari taklit etmeye calisanlar...

Cözümü ben söyleyim, ne zaman dolar 3 liranin altina iner o zaman bak ülkenin refah seviyesi nasil oluyor. Dolar 13 ken icilen suyun tadi yok ama benim umudum var. Bu ülke ne zorluklar atlatti, bunu da atlatacak... 5 yil da kim bilir neler degisecek... (Hortçular 5 yil sonra hortlatabilir, bir sakincasi yoktur)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 16 Şubat 2022; 23:40:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sehzade23
M
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İngiltereden kart getirip satan adama birşey denmez dostum. tr de mal 10 bindir ingilterede 8 bin. 8 e getirpi 9 a burda satar alan razı veren razı. Ben türkiyede sıfırı 10 bin olan ürüne ikinci elde 15 bin lira istenmesinden şikayetçiyim üstelik bu üç beş kişi değil girip ilanlara bakalım malesef yüzde 90 ı öyle. Anlam veremiyorum vallahi ya.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 yıl
Yarbay

Birsey demedim zaten lakin yüksek fiyat verenlerde var, neden cünkü TR fiyatlarida yavas yavas düstü bazi modelerde, adam japonyadan almis 21bin e getirmis, burda sifiri 19bine rtx 3080 var. Ordan satamayinca acaba amazon japonya ya iade oluyor mu diye konu acanlar var. Neyse hepsi böyle demiyorum ama genis perspektiften bakildiginda nelerle muhattab oldugumuzu görebilmek icin anlattim. Ikinci el alip kullanip satmak isteyen 10bin karta 15 istiyorsa sunu düsünürdüm, acaba kart "non lhr" olup miningcilere mi kitelemeye calisiyor? Öyle ise o adama da bisey denmez. Alan razi satan razi... Sonra dedigin gibi bazi saflar var, bunlarin fiyatlara bakarak lhr kartlari satmaya calisiyorlar. Dolandiricilar zaten orayi mesken etmisler onlari saymiyorum. Dedigim gibi para kazanma mecburiyeti mi desem, zevk mi aliyorlar yoksa, bilmiyorum ne bela, var yani bu dedigin durum, haklisin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 17 Şubat 2022; 0:14:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sehzade23
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.