Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
907
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Alışveriş Sitemizi Açtık.. yorumlarınızı bekliyoruz
B
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar merhaba...
uzun yıllardır foruma üyeyim 2. el kısmında hayli zaman geçirdim aranızda o kısma ugrayan alıp satan arkadaşlar olmuştur belki rastlamış belki karşılıklı alışverişimiz olmuştur.Şu anda ise ANKARA/DİKMEN de bulunan bilgisayar dükkanımızın sitesini aktif hale getirdik ve ilginizi bekliyorum.
alışveriş sitemiz hakkında yorumlarınızı da bekliyorum,ayrıca N11.com mağazamızda eş zamanlı olarak açıldı oradanda bizi takip edebilirsiniz.

www.starbilgisayar.org
www.n11.com/magaza/starbilgisayar
< Resime gitmek için tıklayın >



M
8 yıl
Teğmen

Site sadece tasarim icin yapilmaz. Urunlerinizde aciklama yok kisacasi sitenin tasarimi guzel goz yormuyor ama sitede icerik yok. Mesela bir laptopun uzerine tikladigim zaman ozelliklerini girmemis oldugunu goruyorum. Bunlar cok onemli adam neye gore alicak o laptopu? Bu arada bana ozelden bi ses et. Hadi kolay gelsin :D



S
8 yıl
Çavuş

Aynen katılıyorum ürünlerde neredeyse hiç açıklama yok özellikleriyle ilgili. Anlayan bir adam bunu neye göre alacak. Ek bilgiler de olmalı. Özellikle açıklamalar detaylı olmalı A'dan Z'ye kadar. Tasarım olarak güzel diyebilirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.