Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
302
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aliexpressden kulakiçi kulaklık almak
K
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar kullandığım kulakiçi kulaklığım bozuldu yeni bir kulaklık arıyorum.

http://tr.aliexpress.com/item/Razer-Hammerhead-Pro-In-Ear-Earphone-Headphone-With-Microphone-Retail-Box-Gaming-Headset-Noise-Isolation-Stereo/2053337546.html?isOrigTitle=true

Bu kulaklığı buldum arkadaşım 1-2 hafta önce almıştı sorunsuz orjinal ürün diyor hatta razer programıda tanıyormuş sizce bu kulaklık orjinalmı bu fiyata alınırmı ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Up



T
9 yıl
Yarbay

Alınmaz aliexpresste çok sahte ürün satışı var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Yüzbaşı

Aliexpressten 1 dolara xioaminin replika kulakiçi kulaklığını aldım oldukça memnumum telefon için kullanıyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
9 yıl
Yarbay

Buradan alabilirsiniz.orjinal xiaomi ürünleri satılıyor. power bank aldım, orjinal ürün doğrulama kodu olumlu. biraz takip edin xioami indirim günleri oluyor yarısına yakın fiyatlara alabilirsiniz linkteki fiyatların. 10000 mAh power bank 10-12 dolara düşüyor.

http://www.banggood.com/buy/XiaoMi.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kaan173
M
9 yıl
Yarbay

http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Brand-Original-TTPOD-T1E-T1-Enhanced-Dual-Dynamic-High-Fidelity-Definition-Hifi-Earphone-Earbuds/32330139242.html

bunu alabilirsin. kutusuz 21 dolar. dual driver. sesi fiyatına göre 3-5 kat iyi
ben ebaydan almıştım.. o zaman 66 dolardan aşağı yoktu piyasada, indirim hakkı ile falan almıştım biraz daha ucuza. bu satıcıyı bilmiyorum ama en uygun diye linkini verdim.

bendekinin jack yeri telefona takılı iken aceleyle otobüsten inmeye çalışınca koltuğun çıkıntı bir yerine takıldı koptu. tamir de ettiremedim öyle bekliyor. ama kullandığım en iyi kulaklık. 80-90 liralık logitech yanında teneke hoparlör gibi kalıyordu.



N
9 yıl
Yüzbaşı

Bence hiç uğraşmayıp bilinen bir siteden Xiaomi Piston 3 alın. Gearbest'te $15'dı ben aldığımda. Orijinal ve fiyatına göre daha iyi bir kulaklığın olduğunu zannetmiyorum. İncelemelere bakarsanız siz de görürsünüz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.