Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
108
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aliexpress kargo takibi ile ilgili yardıma ihtiyacım var, ilgilenir misiniz lütfen?
K
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba, Aliexpress standard shipping ile bir bisiklet siparişini 35 gün önce satın aldım. KKTC'ye Mersin 10/Türkiye sayesinde getirtebilmem gerekiyor ama maalesef 14 Eylül'den beri sistem hiç güncellenmiyor. Elimdeki tek kargo numarası Yanwen Express'e ait ve Türkiye sınırlarına ürün gelene kadar adım adım hep güncellenirken, yaklaşık 3 haftadır durumu hakkında hiç bilgim yok. Satıcı bir iki gün daha sabırlı olmamı ve er ya da geç sisteme girdi yapılacağı söylenmiş. Benzer bir olay başına gelen varsa bilgilendirebilir mi lütfen? İş yerinizde bekleniyor gibi bir şey mi diyor, waiting at the workplace'i anlayamadım.
< Resime gitmek için tıklayın >



K
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

edit: Nasıl kaldıracağımı bilmiyorum ama meğer Yanwen Express zaten Türkiye'ye girdiği an bana PTT kodunu vermiş, ben bunu bilmiyordum şimdi öğrendim ürün çoktan 20 Eylül'de ulaşmış ve benden teslim alınması bekleniyor. Yarın gidip alacağım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.