Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
327
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aliexpres ürünüm bir türlü gelmedi lütfen yardım
F
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Aliexpres den defalarca alış veriş yaptım hiç sorun yaşamadım. İlk kez 4PX Singapore Post ile ürün getirtmeye kalktım ürün sorguladığım zaman ayın 12 sinde Türkiye ye girmiş görünüyor. 18 günde gelmesi lazımdı. Ptt ekranında sorgulayamıyorsunuz. Barkod numarası uluslararası değilmiş ptt ye göre; MS08460415XSG barkod bu. Sondaki x yerine de rakam olacak normalde. Ama singapore da bu durum geçerli değil. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı, 1 hafta daha bekleyim mi son kez, yoksa open dispute açıp iade için başvuruda bulunayım mı?

Barkod no bu MS08460415XSG

kargo 4PX Singapore Post



K
8 yıl
Binbaşı

PTS den bu kodu girince sana ref2 miydi bir kod daha gösteriyor. Biri uluslararası takip kodu diğeri ptt takip kodu. Deneyebilirsin, son aylarda ptt sitesini de güncelledi ondan uluslararası kod sitesinde direkt çalışıyordu bu işlemleri yapmamıza gerek olmuyordu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hocam ptt den bu kodla sorgulayınca çıkmıyor malesef. Pts den de 2. bir koda ulaşamadım, ürünün iptaini gerçekleştirecem bir sorun olduğu aşikar ülkeye gireli 19 gün oldu gelmesi lazımdı..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yarbay

zaman tükenmesine 5-7 gün kala dispute aç ekran görüntüsünüde ekle no track informain de..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.