1. sayfa
bravo |
Alanya'dan Nigde'den gol yiyoruz |
Penaltıyı neden Ersan vurmuş beyler,iyi şut falan çekebiliyor mu ? |
Var mı özet beyler |
sol ayaklı diye şey ettirmişlerdir... |
sizin alacak bir şampiyonlar ligi kupanız yokmu ? |
İyi de sol ayaklilara da genellikle penalti kullandirilmaz ki |
bizimkiler sol ayaklı her futbolcunun sergen yalçın olucağını sanıp kullandırmışlar işte. bu arada gereksiz bilgi; takımımızdaki sol ayaklı futbolcular: Julien Escude Hugo Almeida Uğur Boral İsmail Köybaşı Emre Özkan Hasan Türk Erkan Kaş Muhammed Demirci |
Yuuuuuuh. 1 tane de gol yemişiz. |
|
Vaay gol yemiş. |
Bizde adettendir, misafirlige gidince bir gol yemeden sofradan kalkilmaz ;) |
Sol ayak penaltıda dezavantajdır diye biliyorum |
Bilelim öğrenelim : Neden, ben bilmiyorum aydınlatın lütfen. Solak olduğum için soruyorum. |
Ersan iyi sut çeker,Adanaspor'dan biliyorum. |
küçük maçların büyük takımı olduk en azından buda birşey |
O defansa gol atamayanı dövüyorlar |
Hani bu takım 6 hafta çıkmayacaktı İstanbul'dan |
1. sayfa
Futbol Takımımız, Alanyaspor’la oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.
Mücadeleye Emre Metin, Escude, Ersan, Koray Yıldız, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Hasan Türk, Batuhan, Oğuzhan, Mehmet Akyüz ve Roberto Hilbert onbiriyle başlayan ekibimiz, 3. dakikada Batuhan’ın uzaktan şutuyla kaleyi yokladı. Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren oyunu rakip yarı alana yıkan siyah-beyazlılarımız, Batuhan ve Hasan Türk’ün çabalarıyla gol aradı ancak skoru değiştirecek hamleyi yapamadı. 34. dakikada Batuhan’la direğe takılan takımımız, 44. dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Ersan’ın vuruşu az farkla dışarı çıkınca ilk yarı golsüz sona erdi.
İkinci yarıya Emre Özkan, Fernandes ve Almeida değişiklikleriyle başlayan ekibimiz, 48. dakikada Fernandes’in ortasını değerlendiren Escude’nin kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. İlk yarıdakine oranla daha fazla pozisyona giren siyah-beyazlılarımız, Fernandes ve Erkan paslaşmasıyla başlayan atakta Almeida ile golü buldu ve 62. dakikada skoru 2-0 yaptı. Bu golden 6. dakika sonra Batuhan’ın kafa golü farkı 3’e yükseltti (3-0). Mücadelenin son dakikasında gelişen atakta Rıza Şen, Alanyaspor’un tek sayısını kaydetti ve karşılaşma 3-1 üstünlüğümüzle sona erdi.