Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
535
Tıklama
2
Öne Çıkarma
aku hakkinda cok ufak bir soru.
C
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

selam arkadaslar. bu kategoride cok yeni sayilirim. basim sikisti bir soru sorarak araniza katilmis olurum. oncelikle herkese selamlar
aracim 2007 Toyota Prius. Bundan yaklasik 2 ay once downtown'da ucretli bir otoparka arabami park ettim. 4-5 saat sonra aracimin yanina geldigimde bagajda ki cantami goturmusler. 2 tane cami indirmisler. belli ilk olarak yolcu tarafinin arka cami kirmislar. herhalde ordan dogru durust girememisler sonrasinda da arka cami kirmislar. arka camdan kastim buyuk olan. turkce olarak tam ne deniyor bilmiyorum ama rear windshield. neyse ben de arabayi garaja cektim ve diger arabayi kullanmaya basladim. param da cok yoktu o siralar cam yaptirmaya ekstra verecek. 2 ay boyunca priusumu kullanmadim. sonrasinda ise yaptirayim camciya gotureyim diye gectim direksiyonun basina araba kalkmadi aku isigi yaniyordu. arabanin zaten hybrid battery'si bitik. ustune bir de normal battery yani aku problemi cikti.

simdi sormak istedigim soru; internete 2007 toyota prius electric battery yazdigim zaman karsima 2-3 sonuc cikiyor. ayni sekilde autozone.com'a girdigim zaman (amerika'nin en populer araba parcasi satan firmasi) kendi aracimi ekleyip bir seyler bakmak istedigimde de bana yine ayni sonuclari veriyor. verdigi sonuclar cok pahali. simdi sorum su arkadaslar. bu akuler arabadan arabaya degisiyor mu? yani tabii ki degisir mantik olarak ama bana 2-3 sonuc vermesi sacma geldi. yani benim arabama sadece 2-3 aku mu uyuyor? ben bu internetin bana verdigi akulerin ozelliklerini girsem baska marka model aku taksam olur mu? ve ne gibi ozellikleri alip search etmem lazim? yani ne olmasi lazim?

simdiden cok tesekkurler herkese. saglicakla kalin :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
6 yıl
Yüzbaşı

"Toyota Prius Starter Battery" olarak aramanız lazım. Ayrıca arabayı çalıştırmak isterseniz videolu anlatımı mevcut.

https://www.youtube.com/watch?v=wtgL_iGEDfs



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.