Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
875
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: [ANAKART ARIZASIYMIŞ]Akşam oyun oynadım sabah ekran kartı gözükmedi (2. sayfa)
P
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Servis Adt testinde anakart arızası tespit etmiş. Anakart değiştirilmiş arkadaşlar sorunum düzeldi ilgi için sağolun ancak. Şunu anlamadım bu bilgisayarı alalı daha 1 sene olmadı ayrıca çok sık da kullanmadım anakart arızası biraz ağır bir arıza değil mi?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
geçen yıl
Binbaşı

hiç şaşırmadım. technopat'da incelemesi var. laptop anakartına bakayım derken orada gördüm. değil çift fanlı, dört fanlı da olsa laptop'da oyun oynamak.. adına gaming dese asus iyi bir etüd yapmak lazım. laptopta oyun oynamak.. ben de oynadım ben de ekran kartını göçerttim. ısınma nedeniyle kavrulmuş bir işlemci gördüğüm günden sonra laptopta oyun oynanmayacağına karar verdim. ısınma sorununu azaltmak için her türlü tedbiri al. dereceye sınır mı koyarsın, altına hava üfleyici mi alırsın, işlemcinin macununu mu değiştirsin, oyun mu seçersin artık.. sen bilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Physicist_Emre
P
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sıcaktan mı oldu acaba hep dikkat de ederim oyundan çıktığım gibi pc yi kapamam fanların iyice soğutmasını beklerim. İlginç.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @haykoatmaca
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.