Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
67
Cevap
2243
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: AKP’li Osman GÖKÇEK 600 MİLYON TL’lik Saray Yaptırıyor (4. sayfa)
S
7 ay
Binbaşı

Bu HIRSIZIN OĞLU değil mi?

Neymiş peki AİLECE Mİ HIRSIZLAR..

Gerçi bunların en başındaki de geçtiğimiz senelerde bu aylarda PARAYI SIFIRLAYAMAMIŞTI.

17-27 ARALIK DALTONLAR HAFTASI



A
7 ay
Binbaşı

Her şeyin düzelmesi ve bu başkanlık sisteminin kalkması için bir şansımız vardı ama o tren kalktı artık. Bu millet aslında başına geleni ve gelecek olanları sonuna kadar hak ediyor. Başka bir ülkede olsa şu adamı el üstünde tutarlardı bizim gibi algı siyasetine kanan ülkede yerin dibine soktular o yüzden bu millet ne yaşıyorsa ve yaşayacaksa bu tamamıyla kendi seçimlerinin sonucudur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @silistreli
S
7 ay
Yüzbaşı

Ülkemiz de 1950'den beri yaklaşık demokratik ve hür seçimler yapılıyor.
Kazanana iktidar halk eliyle ve gönlüyle veriliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alex59
S
7 ay
Moderatör

Yazdığımı iyi idrak edin, ben 600 milyon etmez orası demişim. Ne içip yorum okuyorsunuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem
K
7 ay
Yarbay

pardon benim hatam sonları doğru okumamışım doğru etmez gidersin boğazda alırsın yani ankaranın ıssız oramanında ne işin var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Aralık 2024; 0:36:13 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Stones
V
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Ankara’da adı yolsuzluklarla anılan, AKP’li Bülent Arınç’ın bile ifşa ettiği Melih Gökçek’in oğlu AKP’li Osman Gökçek’in 600 milyon değerindeki villasının etrafı çam ağaçlarından duvarlarla örüldü.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın TBMM’de gündeme getirdiği, AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek’in kale gibi villasında inşaat son sürat devam ediyor

YAPAN AYNI FİRMA

801 milyon dolar harcanan ve hurda haline dönen Ankapark’ı yapan firmanın, Osman Gökçek’in villasını da yaptığını belirten Ağbaba, villada 250 metrekarelik kapalı havuz, 160 metrekarelik salon, 110 metrekarelik eğlence odası olduğunu ve 4 bin metrekare olarak alınan arsanın daha sonra 14 bin metrekareye çıkarıldığını da vurguladı.

Arsayı satan kişinin Gökçek’lerin Beyaz TV’sinin yönetim kurulu üyesi Korkutata Ailesi olduğunu ve bu aileye ait firmanın Melih Gökçek döneminde ABB’den 52 ihale aldığını da belirten Ağbaba, “Bu malikâneyi dünyada 3 kişi yapar. Kolombiya’daki uyuşturucu baronları, Arap şeyhleri ve hırsızlar.

Osman Gökçek kim? 

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


https://www.sozcu.com.tr/akp-li-osman-gokcek-in-yeni-villasi-600-milyon-degerinde-osman-bey-in-kalesine-camdan-duvar-oruldu-p190930


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
2 hafta
Yüzbaşı

Savunmaya gelmiş mi diye baktım, evet maalesef bunu da savunmaya gelmiş.


< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @VirgilSollozzo
0
2 hafta
Teğmen

Doğruları söylemek sizi gibi YALAN-DOLAN ALGI kasmamak suç mu ? Sizin gibi yalanı yanlışı mı savunmak gerekiyor ?


Madem 600 milyon TL lik saray orası adam çıktı verin 600 milyon TL yi alın evi ben 1 kuruşuna DOKUNMADAN bağışlayacam o parayı verseydi ya muhalefet siyaset böyle yapılır boş atarak değil. Hem 600 milyonluk evleri olurdu hemde Gökçek ailesi o parayı bağışlamış olurdu.

Halk TV de bu konu konuşulurken Osman Gökçek Bağlanmak istiyor bağlamıyorlar. Sonra muhalefet sığ dedimi kızıyorsunuz. Bıraksana cevap hakkını kullansın nedir ne dğeildir açıklasın.


Muhalefet ne zaman zorda kalsa sıkışsa veya bir yolsuzluğu ortaya çıksa Melih Gökçek'e salllamaya çalışıyor ve ne yazık ki onuda beceremiyor.

https://x.com/OsmanGokcek_/status/1869381467014402449?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber




Bu mesajda bahsedilenler: @Lirikal Militan
R
geçen hafta
Yarbay

İ Melih Gökçek hala ABB başkanı olsaydı kimse dokunamazdı.

Yıllarca farmlamışlar belli ki.



N
geçen hafta
Yarbay

CHP'li Manavgat Belediyesi 800 milyon TL rüşvet verirken suçüstü yakalanınca CHP trollerinin bir yalan bulması lazımdı Osman Gökçek'i bulmuşlar ama o da yalan çıktı evi 600 milyon falan değilmiş.

CHP'nin iktidarlığı neden haketmediğinin zilyonuncu ispatı da bu konudur. CHP ne hakla hangi yüzle iktidarlığa talip biri anlatsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
geçen hafta
Binbaşı

Gökçek leri savunur duruma düşmek te ne bileyim.... Allah düşmanımın başına vermesin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Novagate
N
geçen hafta
Yarbay

Ben kimseyi savunmuyorum benim için senin gibi partizan kafa dönemim bitti, siyaset dediğin şey siyasete girme sebeplerinin kendi ceplerini doldurmaları, milletvekili maaşı 230 bin TL, emekli milletvekili maaşı 150 bin TL.
Tüm siyasiler kendilerini düşünüyorken sen belki üç kuruşa talim edip senin maaşının 80 katı alan adamları anan baban gibi savunuyorsun. Boş işler bunlar ben sadece habere yorum yaptım Gökçek'in 600 milyona evi yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @coolman06
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.