Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
3326
Tıklama
1
Öne Çıkarma
AKILLIPHONE.COM dan sakın bişey almayın..
2
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Normalde interntten alış veriş yapmam böyle bilmediğim yerlerden, boşta bulunup LUMIA 1320 kapak siparişi verdim, 50 TL para karşılığı. Adamlar resmen 5 liralık çakma kapağı gönderdiler utanmadan sıkılmadan. Aman diyorum uzak durun bu adamlardan. Açtım sitelerini ağzıma geleni de söyledim. Gık bile diyemedi şerefsizler. Fatura bile göndermemişler iade edemiyim diye.

Uzak durun.



T
10 yıl
Yarbay

Bilinmedik siteler sakıncalı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yahu adamlar n11 de de satış yapıyor, kime güvenecez anlamadım ki. Yurt dışından istesek 1 ay sürüyor gelmesi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Çavuş

Akilliphone orjinal ürün satan bir firmadır dilersen ürünü aldığın telefonun destek merkezine götürüp sorgulatabilirsin. Kapağın içerisinde seri numara yok diyorsan seri numarası olan kapaklar telefonun seri numarasına uygun olarak yapılmıştır .Orjinal yedek parçalarda ,kapak ve kasada asla seri no olmaz.



K
2 yıl
Onbaşı

Eski konu ama güncel kalsın ve aynı konular açılıp durmasın diye buraya yazıyorum. akilliphone com'dan alışveriş yapmayı düşünen varsa sakın yapmasın. Hele kendi sitesinden asla yapmasın. Mecbur kalırsa da N11 gibi HB gibi satış platformlarından yapsın ki mağdur olduğunda en azından hakkını arayabilsin. Oralardan bile garantisi yok çünkü dandik malları gönderiyorlar, arkasında durmuyorlar ve zerre ilgilenmiyorlar. Esnaflık SIFIR. Ancak olumsuz yorum vs yapınca hemen dönüş yapıyorlar. Güvenilir bir site değildir siz de mağdur olmayın. Sonra paranızla rezil olursunuz...



M
2 yıl
Yarbay

Fatura yoksa maliyeye şikayet edin, onlar icabına bakar



T
2 yıl
Teğmen

ben yaptım iadem de oldu sorun yaşamadım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.