Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1889
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Akbank Wings Akaryakıt ve Market harcamalarınızdan yılda 1200 TL’ye varan İndirim
B
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Link : https://wingscard.com.tr/wings-info/urun-ozellikleri/finansal-ayricaliklar/tarifeler/indirim-tarifesi

Akaryakıt ve Market harcamalarınızdan yılda 1200 TL’ye varan İndirim kazanmak ister misiniz?
<p class="ql-align-justify">İndirim Tarifesi ile Akaryakıt ve Markette yapacağınız alışverişinizde %5 İndirim kazanabilirsiniz</p><p class="ql-align-justify">Ayda sadece 12,90 TL tarife ücreti ile seçiminize göre, Akaryakıt veya Market alışverişinizde ayda 50TL, yılda 600TL’ye varan indirim kazanabilirsiniz.</p><p class="ql-align-justify">Üstelik hem Markette İndirim Tarifesine hem Akaryakıtta İndirim Tarifesine kayıt olabilir 1200 TL indirim kazanabilirsiniz.</p><p class="ql-align-justify">Akaryakıtta İndirim Tarifesine kaydolmak için BENZININD boşluk kartınızın son 4 hanesini yazıp 4566’ya gönderin.</p><p class="ql-align-justify">Markette İndirim Tarifesine kaydolmak için MARKETIND boşluk kartınızın son 4 hanesini yazıp 4566’ya gönderin.</p><p class="ql-align-justify">Ayrıca 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak veya Akbank İnternet’ten detaylı bilgi alabilir ve dilediğiniz İndirim Tarifesi için kayıt olabilirsiniz</p><p class="ql-align-justify">İndirim Tarifeleri ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız</p>



S
3 yıl
Er

F
3 yıl
Binbaşı

12.90 ver.
En fazla 50 tl kazan ondada oooo.
Axess 2020 2021 tırt



A
3 yıl
Yarbay

Kullanan olabilir ama yılda 12000 tl market harcamasına 445,2 tl indirim almak pek cazip gelmedi. Akaryakıt almıyorum, çünkü araba alamıyorum, onu da belirteyim.



B
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ikisi birleşiyor :) Wings kartı olanlar için daha iyi .




Bu mesajda bahsedilenler: @srd.karaaslan
K
3 yıl
Yarbay

Katılım ücreti var.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.