Geçen ay 5 görevden 3 tanesini tamamla ₺3000 çip para kazan kampanyası çıkmıştı. Şartları yerine getirdiğimiz halde ödül yüklemesi yapılmadı. Şikayet kaydı açtığımızda şartları yerine getirmemişsiniz diye cevap geldi.
Ben unutmuştum bana da çıkmıştı şimdi baktım gelen giden bir ödül olmamış. Yukarıdaki kampoanadaki tarihlerin 1 ay öncesi olacak değil mi önceki tarihler, ödül temmuz ilk haftası yatması gerekiyordu.
Eski kampanyada görevleri yapma süresi olarak 21 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında diyordu. Ödül yüklemesi içinde Temmuz ayının ilk haftası diyordu.
Kampanyanın geçerli olduğu firmalar: ChatGPT, Netflix, Amazon Prime Video, HBOMAX, Disney+, YouTube, Spotify, S Sport Plus TOD TV, TV PLUS, F1 TV,MUBI, Canva, Adobe.
Yapılan harcama; IYZICO/NETFLIX.COM ISTANBU... 379,99 TL 30.06.2026
Akbank in kampanya kapsamına almamak için verdiginiz cevap: Kayıt çözümü: Değerli Akbanklı, ****** numarali basvurunuzu inceledik ve katildiginiz kampanyaya dahil olmayan sektorlerden harcama yaptiginizi gorduk. Bu sebeple basvurunuza ne yazik ki olumlu yanit veremiyoruz. Ürün ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle